„Преди малко завършихме Изпълнителната комисия. Разгледахме актуалната ситуация в страната.

...
„Преди малко завършихме Изпълнителната комисия. Разгледахме актуалната ситуация в страната.
Коментари Харесай

Борисов: Пълен хаос. Отговорността е изцяло тяхна

„ Преди малко завършихме Изпълнителната комисия. Разгледахме настоящата обстановка в страната. Тя може да се дефинира с две думи – цялостен безпорядък. Имаше една приказка за царството на лудите, където естественият бива обявяван за вманиачен. Слушах и изявленията на Слави Трифонов. Хубаво е, че желае да поеме отговорност най-накрая за това, което една година вършиха. Въпросът е по какъв начин ще го създадат и нека го създадат. Отговорността е напълно тяхна “, сподели на брифинг през днешния ден водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

„ Изчакахме вчерашния ден, с цел да забележим дали няма да се вразумят, само че не получихме никакво писмо. Не че сме очаквали, само че въпреки всичко щеше да е някакъв тип знак. Нормално мислещи политици би трябвало да си дадат сметка, че когато имаш едвам с 0.5% и то в чужбина повече гласове, а в България си изгубил изборите, за повторно народът ти споделя, че тази партия не желае да бъде изчегъртана. Направили сме толкоз неща, че няма по какъв начин да бъдат изчегъртани “, съобщи Борисов.

„ Слушах деликатно и служебният министър председател Янев, който сподели, че за два месеца оставя страната в устойчиво положение. Естествено, че е в устойчиво, тъй като ние я оставихме в доста устойчиво положение. През тези два месеца не е направено нищо друго, също така, което сме създали ние. Трябваше един План за възобновяване да мине в Народното събрание, само че нито една група не го утвърди. Другите страни към този момент ще отидат за вторите траншове, а ние още нямаме проект. За имунизация няма и да приказвам, тъй като излиза, че единствено ние желаеме да плашим хората. Просто ние сме хора с опит и знаем какво е да се препълнят лечебните заведения. Излезе „ Ройтерс “, че вирусът от Перу не го хващат имунизациите “, уточни Борисов.

„ Между постоянните и предварителните избори имаше една заблуда, която партиите без ГЕРБ и Съюз на демократичните сили постановяваха, че след резултатите от тези избори може да бъде основано държавно управление без ГЕРБ. Искаме да сме на доста ръце разстояние от всичко, което се случва сега. Не мога да си показва безотговорното отношение на партиите, които споделят още веднъж да отидем на избори, и че демокрацията било скъпо нещо. Демокрацията е огромна отговорност и може да се упражнява от свободни хора, които мислят. Затова Европейски Съюз е най-дхубавото място за живеене. Да ги вземем там хората. Преценили са, че машинният избор се манипулира и това го няма на никое място. Постигнахме рекордно ниска изборна интензивност с помощта на това. Наложиха боязън, какъвто не е имало от времето на комунизма и кръсникът на това е Румен Радев ", счита Борисов.

„ Слушайки изявлението на Слави Трифонов, не си представям по какъв начин ще продължат договарянията, без някоя от партиите да претърпи голямо оскърбление, отивайки да поддържа държавно управление, за което няма никакви политики “, предвижда водачът на ГЕРБ.

„ Не със сформират ли държавно управление в този мандат, няма късмет да създадат друго държавно управление. Корнелия Нинова да я гонят с 30 депутата, е парадокс. Всичко е в ръцете на Слави Трифонов “, сподели Борисов.


Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ-->.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Срещат се двама другари: - Слушай, на тебе харесват ли ти глупави дами? - Разбира се, че не. - А дами, които пият и пушат?… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниКак от планета с малко О2 се е трансформирала в свят с въздуха, който дишамеСделката се прави оценка на 900 милиона щатски долараЧовек през днешния ден може да свърши доста повече неща за по-кратко времеТесличката евентуално е от времето на ранната каменно-медна епохаВижте къде са отглеждани за първи пътСегашните циркулиращи варианти и генетични линии не изискват нови ваксиниНе стига, че месечните им заплати са безумно високи, само че и не е нужно да се бръкнат с 200 000 евро за топ осъществяването на електрическия e-tron GT. Получават го гратис по рекламен контракт сред „ Байерн Мюнхен ” и Audi.Той ще употребява и първия процесор на интернет гигантаПрез миналата седмица броят на новозаразените с COVID-19 е повишен със 107%Огънят е тръгнал от махала на селото и бързо е стигнал до центъраОбщо 29 беларуски публицисти са арестувани под стража, като или чакат правосъдно дело, или към този момент излежават присъда " Ще влезем, ще гласуваме срещу кабинета, тъй като каквото и да създадат, на следващия ден ще кажат, че сме съпричастни с разрухата на страната ", сподели Борисов " Да, имам рак на белия дроб, въпреки и в никакъв случай да не съм пушила " - написа тя в ТуитърПодкрепление от близо 300 военнослужещи дойде в Сидни по искане на полицията на щата Нов Южен УелсВ същото време " Амнести интернешънъл " упрекна през днешния ден ливанските управляващи, че попречват безскрупулно следствието на опустошителната детонация, помела Бейрут преди една годинаПевицата качи фотография с маскаОт мрежата
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР