Преди малко повече от година, застанали срещу Венета Райкова в

...
Преди малко повече от година, застанали срещу Венета Райкова в
Коментари Харесай

Лудият репортер и жена му вече работят за второ дете

Преди малко повече от година, застанали против Венета Райкова в предаването " Папараци ", Алекс и Даниел Петканови разкриха, че имат желание да работят за второ дете. Явно по това време проектите им са били осуетени, защото едвам в този момент, 17 месеца по-късно, когато синът им Габриел към този момент не вкъщи по през целия ден, а върви на детска градина, двойката разгласи, че поставя старания да се снабдят с още един правоприемник, написа life.dir.bg.

Признанието пристигна от половинката на Лудия кореспондент от дребния екран, и то още веднъж в същото предаване.

" Искаме второ бебе. Да, работим. От седмица Габриел потегли на градина и в този момент имаме повече време да се фокусираме върху второ дете ", съобщи някогашната участничка в риалити формата " VIP Brother: Женско царство " пред репортерката Елизабет Методиева в изданието " Ново 20 " на шоуто.

" Имам брат, който е девет години по-малък от мен и с него съвсем нямаме допирни точки. Все едно нямам брат. Затова желая децата ми да са с по-малка разлика ", посочи като претекст Александра през юни м.г.

Тогава обаче мъжаът ѝ призна, че не знае кой вид е по-добър, защото той самият има сестра, която е по-малка от него с една година.

" Тя ме биеше като Кличко Кобрата, по този начин ме маризеше ", през смях сподели той.

Красавицата разяснява и изображенията от тазгодишната им почивка на остров Миконос, които провокираха редица клюки, че двамата са решили още веднъж да минат по венчилото.

В края на септември те качиха в сметките си фотографии, снимани на фона на античните вятърни мелници, които са издигнати от венецианците през 16-ти век, а през днешния ден са се трансформирали в една от емблемите на острова, защото тогавашният му занаят е бил производството на зърно. На фрагментите Петканова носи дълга сатенена рокля с цвят " шампанско ", отличаваща се с тънки презрамки и дантела в горната част. Кройката на тоалета е свободна, а полата му се вее ефирно, подхваната от морския бриз. Именно поради дрехата потегли мълвата за повторна женитба.

Само че такава не е имало, както съобщи Алекс, допълвайки, че това е било просто смешка от тяхна страна.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР