Преди малко повече от година известната актриса Виолета Донева бе

...
Преди малко повече от година известната актриса Виолета Донева бе
Коментари Харесай

Убийцата на Виолета Донева разкри защо е з@клала по този брутален начин баба си!

Преди малко повече от година известната актриса Виолета Донева бе убита по жесток метод в дома си. Извършител на жестокото действие е внучка й Ивет Стайкова, която сега е в пандиза с повдигнато от прокуратурата обвиняване за преднамерено ликвидиране.

19-годишната госпожица обаче реши да се оправдава пред съда. На чуването през вчерашния ден тя е разкрила, че е заклала баба си поради въздействието на опиатите. Била е крепко надрусана и не е съзнавала какво прави. Затова и не помни нищо от убийството, твърди тя.

„ Като черна мъгла ми е. Тогава бях на няколко типа опиати. Когато ги смеся по този начин, ме хваща параноята. Не знам въобще къде се намирам и какво върша “, твърди Ивет пред съда.

Тезата на нейните юристи е, че защото е изпаднала в параноя от опиатите, е почнала да си внушава, че баба й желае да й навреди. Това я е подтикнало към закононарушението.

Все отново обаче се смята, че е имало някакъв мотив за случилото се, тъй като прободните рани са толкоз доста и си проличава, че убийството е станало с гняв, а не просто по подстрекателство. От много време се твърди в публичното пространство, че Виолета отказала да даде пари за дрога на внучката си и тогава е била свиреп нападната.

Стайкова призна, че за първи път се е дрогирала още на 13-годишна възраст., когато е почнала да пуши трева. На 14 година предходна на твърди опиати, а в идващите няколко години непрекъснато ги смесвала и по този начин развила психическо разстройство.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Виолета Донева Ивет Стайкова
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР