Преди малко повече от година една от най-популярните светски двойки

...
Преди малко повече от година една от най-популярните светски двойки
Коментари Харесай

Актрисата Амине Гюлше се връща на екран

Преди малко повече от година една от най-популярните всемирски двойки в Турция се скри от медийното внимание. Става въпрос за фамилията на актрисата Амине Гюлше и брачният партньор ѝ, футболистът Месут Йозил. Причината за това беше упованието на първото им дете, което неотдавна навърши 9 месеца.

Именно на празника двамата демонстрираха за първи път дребната Еда, която към този момент наподобява на именития си татко. Но около тази вест дохвърчаха и още няколко за двамата. Първата касае актрисата, за която се твърди, че ще се върне на екран. Но дано почитателите на турските сериали не бързат да се радват, защото става въпрос за различен ангажимент. Амине Гюлше ще бъде водеща на фешън предаване.

Амине Гюлше и Месут Йозил сега живеят в Лондон поради работата на футболиста. Както знаете, той е играч на Арсенал, въпреки че от известно време се приказва за разлъка сред клуба и футболиста. Твърди се, че Йозил ще продължи кариерата си в турския Фенербахче, само че английският таблоид Daily Star написа, че точно от брачната половинка му зависи накъде ще продължи пътят му във футбола. Въпросното предаване, на което ще бъде водеща Гюлше, е за нова турска онлайн платформа. Така че пътят към Истанбул към този момент наподобява сигурен.

Амине Гюлше и Месут Йозил се ожениха на грандиозна женитба в Истанбул, като персонално турският президент Реджеп Ердоган им кумува. Това се случи малко, откакто Йозил напусна немския народен тим след плевел скандал и обвинявания в расизъм.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР