Преди лягане: В стъклена чаша, наполовина пълна с вода, счупете

...
Преди лягане: В стъклена чаша, наполовина пълна с вода, счупете
Коментари Харесай

Как с помощта на сурово яйце да премахнете отрицателната енергия?

Преди лягане: В стъклена чаша, на половина цялостна с вода, счупете сурово яйце (не разбърквайте). Над чашата кажете: “Нека всички неприятни неща се съберат в тази чаша ”, поставете я до леглото си през нощта. На сутринта погледнете яйцето в чашата. Жълтъкът – това е животът на човек, а белтъка – средата, която го заобикаля: може да има мехурчета, влакна, наслойка и даже пяна.

Завистта и нечестието се демонстрират под формата на мъгла към жълтъка.

Ако жълтъкът е спукан, е допустимо да е на разположение психическо заболяване.

Проблемите на обособените органи се показват под формата на влакна, идващи от жълтъка към повърхността, а от време на време и под формата на мехурчета на повърхността. Колкото повече влакна са се образували, толкоз доста изречени клюки има върху вас. Силната клюка се демонстрира под формата на качулка, пяна, вероятни са изкривени облици и пукане на жълтъка.

Съдържанието на чашата излейте в мивката, изплакнете със студена вода и кажете: “Нека цялото зло, всички неприятни неща изчезнат дружно с водата, майката земя да прибере всичко неприятно. ”

Изплакнете стъклената чаша добре, измийте ръцете си до лактите.

Извършвайте ритуала общо 9 дни в месеца (може и не в последователен ред). Ако сте провели цялостния курс с едно яйце заран и през нощта, не е належащо да повтаряте процедурата. Ако не – повторете още два пъти (в продължение на три месеца, за предпочитане хронологично, да вземем за пример от 1 до 9 ден всеки месец).

Вижте още: Ако желаете благополучие и обич, би трябвало да имате тези 10 растения

За да премахнете вътрешната отрицателна сила (конфликти на работното място, в фамилията …), е задоволително да извършите процедурата единствено един път. В случай на болен човек и дребни деца можете да проведете процедурата по време на сън.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР