Преди катастрофата бандитът от агитката на София-Запад цяла нощ поливал

...
Преди катастрофата бандитът от агитката на София-Запад цяла нощ поливал
Коментари Харесай

Любо Чука пиян направи джипа си на кайма, кара се с полицията и пречи на разследването 

Преди злополуката бандитът от агитката на София-Запад цяла нощ поливал " Хелоуин " с артиста Джалал Оба (който по същото време помля брабуса си в трамвайна станция) и съименника си Любо Младежа, а на разсъмване яхнали мощните зверове кьоркютюк пияни, свидетелстват униформени. Тримата били видяни да гуляят първо в ресторат " Опера " на околовръстното, след което се пренесли в настоящото заведение Джанам, където се черпили щедро с алкохол. Както си му е ред, резултатът не просрочен. По инфо от служители на реда на мястото Чука се е опитвал да попречва следствието и аргументите за ПТП-то, както и се е опитал да избави приятеля си от проби, по тази причина и колата е стояла над 10 часа на мястото на ПТП-то. 

Единственото хубаво е, че не е имало пешеходци на мястото на удара, че щеше да се повтори случката с девойките и Семерджиев ", написа много осведомена с детайлите от злополуките точно на 31 октомври потребителка на обществените мрежи.  

Певецът Джалал Оба, който разполага с огромен автопарк от скъпи возила, през огромна част от времето си обитава в България и е неразделна част от компанията на двамата емблематични  адаши от подземния свят и агитката на Левски. 

 Обаче гастролирал на много места из Европа, с цел да показва певческите си качества, само че не и шофьорските си такива, преди няколко дни е бил в столичния хотел " Хаят ", точно с джипа, който потроши нощес.
Именно поради Любо Чука и Младежа се бави следствието и те са повода автомобилът да стои над 10 часа на мястото на злополуката. 

Любопитен факт е, че в автопарка на Джалал Оба участват финален модел джип " Ауди ", " Ламборгини ", " Ролс ройс " кабриолет, " Порше кайен " и още няколко по-скромни возила за по към 150 000 лв. всеки. Общата стойност на автопарка му е за над 3 млн. лв..
Източник: lupa.bg, crimesbg.com











 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР