Преди жените смело се разхождаха в студа с къси якета

...
Преди жените смело се разхождаха в студа с къси якета
Коментари Харесай

10 остарели зимни тенденции, които носят повече вред от колкото красота и полза

Преди дамите самоуверено се разхождаха в студа с къси якета и дънки с ниска талия. И през днешния ден пухените якета са по-скоро като голямо одеяло, което е комично съчетано с голи глезени. Ние нямаме власт над модата: всяка зима тя слага разнообразни неща на фундамент и рядко регистрира усета на елементарните консуматори. И въпреки всичко има безконечни и комфортни облекла, които желаете да носите десетилетия подред.

Ние взехме решение да си напомним 10 съвременни зимни тоалети, които малко хора носеха, само че все пак бяха закупени от рафтовете на магазините за нула време.

1. Плюшено палто

 Плюшените палта от изкуствена четина са на върха на известността от няколко следващи сезона. Сега обаче стилните специалисти споделят, че този жанр стартира да губи предходните си позиции. В допълнение, такова палто ще бъде топло при температури под нулата, единствено в случай че е направено от в действителност висококачествени материали.

Стилистите поучават да замените на класическо вълнено палто.

2. Тесни ботуши


Плътно прилепналите ботуши на висок ток от дълго време са едни от най-търсените обувки. Носеха ги с поли, рокли и тесни дънки. Днес свободните стилове са в наклонност: те не лимитират придвижването и наподобяват хармонично в разнообразни комбинации.

3. Разтегнати облекла

Въпреки обстоятелството, че оверсайзът към момента е на мода, стилистите оферират да оставите изцяло безформени неща. Този тип пуловери постоянно наподобяват домашна пижама и могат да съсипят даже идеална фигура. Когато избирате трикотажни пуловери, обърнете внимание на свободни модели, които не висят, само че и не са прекомерно прилегнате по тялото.

4. Рокля-пуловер с ботуши над коляното

Късата рокля-пуловер също е в листата на остарелите неща. По едно време се носеше с високи ботуши. Този жанр не е подобаващ за всички видове, а в случай че имате непотребни килограми можете да изглеждате неуместно. Можете да го замените с костюм, който в последно време още веднъж стана настоящ.

5. Паркове с четина

Парка с четина, е в листата на остарелите неща. Класическа парка може да бъде опция. Вярно е, че е по-добре да носите такива връхни облекла през есента или пролетта и единствено не в прекомерно недопечен климат.

6. Късо палто

Не единствено къси якета бяха съвременни, само че и палта. Експертите поучават да се откажат от такива модели и да извърнат внимание на по-модерни силуети. Например на дълги, свободно прилепнали палта.

7. Шапки от тъничък плат

Шапки от тъничък плат не топлят добре при минусови температури. Освен това те изкривяват пропорциите на лицето. Ето за какво в този сезон би трябвало да се обърне внимание към обемисти и плътни шапки.

8. Чанта за през рамо

Спортните чанти към момента са в наклонност, само че е по-добре да ги носите не през рамо, а на талия. Или изберете типичен модели. В допълнение, чанта колан е по-подходяща за спортна визия.

9. Твърде солидни пухени якета

Днес към момента можете да намерите голям брой дами с солидни пухени якета. Времената обаче се трансформираха и правилото „ по-голямо е по-добро “ към този момент не важи. Много звезди към този момент се сбогуваха с огромни якета и ги замениха с по-практични модели във връзка с размера и цвета.

10. Твърде дълги дънки

Твърде дълги дънки, които са събрани на глезена, наподобяват неестетични и мощно скапват външния тип. Някои имат вяра, че по този начин краката образно ще наподобяват по-дълги и по-тънки. Това обаче не е правилно и е по-добре да изберете дънки и панталони с подобаваща дължина.

Коя зимна наклонност ви провокира най-голямо неразбиране?

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР