Преди известно време инфлуенсърите Стела Павлова и Сандев сложиха край

...
Преди известно време инфлуенсърите Стела Павлова и Сандев сложиха край
Коментари Харесай

Стела замени Сандев за жена? Ето каква била цялата истина

Преди известно време инфлуенсърите Стела Павлова и Сандев сложиха завършек на връзката и това несъмнено беше огромен потрес за всички техни почитатели, а повярвайте – те имат в действителност доста. Двамата и до през днешния ден наподобява, че са в прелестни връзки, като даже не престават да работят дружно като аниматори по детски празненства и рождени дни.

Виж още: Бавните стъпки към фантазията! Поля и Митко демонстрираха напредъка, ето по какъв начин ще наподобява къщата им

В интернет пространството непрекъснато се приказва, че всичко това е неистина и двамата са дружно. Не знаем каква е истината, само че пък значимото е, че се схващат и не демонстрират неприятни страсти един към различен – или най-малко не в общественото пространство.

Виж още: Зъболекарят гадже на Мика Стоичкова се оказа огромен състезател

Секси инфлуенсърката постоянно пуска Q&A в персоналния си профил, с цел да допусне още по-близо до себе си своите правилни почитатели. Въпросите за това дали има другар сега не стопират, а този път отговорът ѝ напряко изуми всички. Дали пък Стелчето внезапно не е решила да опитва и с другия пол, с цел да види и там по какъв начин стоят нещата? Дори и да е по този начин – не я съдим, значимото е тя да се усеща добре по отношение на взетите от нея решения. 

 Instagram

Изображение: https://www.instagram.com/stela.pavlova/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР