Преди години най-добрият български тенисист - Григор Димитров, срещаше най-големите

...
Преди години най-добрият български тенисист - Григор Димитров, срещаше най-големите
Коментари Харесай

Григор Димитров се изправя срещу Новак Джокович

Преди години най-хубавият български тенисист - Григор Димитров, срещаше най-големите в спорта нормално в заключителните стадии на най-интересните съревнования. Още в първия шампионат от Големия шлем обаче хасковлията ще се изправи в несъмнено мач №1 на шампионата досега - против Новак Джокович в Откритото състезание на Австралия. 
Балканското дерби приковава погледите, защото за българина конкуренцията в Мелбърн е измежду сполучливите за него в кариерата му, до момента в който Ноле обожава мачовете в Австралия и е рекордьор по трофеи там. Тази година първият шампионат от Големия шлем е безусловно непредсказуем, както подсказват и  на , защото към този момент се случиха доста изненади - огромна част от най-хубавите тенисисти отсъстват, а борбата е необятно отворена за всеки! 

Мачът от третия кръг на Australian Open ще бъде на следващия ден, събота - 21 януари, от вечерната сесия, на „ Род Лейвър Арена “. Григор Димитров и Новак Джокович са се изправяли един против различен до момента 10 пъти, като българинът има единствено един триумф от Мастърса в Мадрид през 2013 година.
 
Григор Димитров против Новак Джокович - какви са възможностите на българина?
Историята и букмейкърите са обединени към едно - възможностите на Гришо за успех над сърбина не са по никакъв начин огромни. В  победа за Димитров е оценена на 8.40* коефициент, до момента в който този за сърбина е 1.11*. Българинът да завоюва сет е оценено на 2.10*, до момента в който 3:0 за Джокович - 1.74*. 

 
 Съперничеството сред Димитров и Джокович 
Двамата тенисисти имат богата история между тях, която обаче е съвсем напълно в интерес на сръбската суперзвезда в международния тенис. Ноле съвсем десетилетие не е губил мач против българския си конкурент, като това е едно от най-успешните съперничества за Джокера. 
До момента те имат 10 мача между тях, като единствената победа на  е през 2013 година в Мадрид (настилка клей). Всички останали победи са в интерес на сърбина - 9 на брой, в това число и 2 в шампионати от Големия шлем (6:1 сета в интерес на Джокович в тези мачове). 
Последната им среща е от 2019 година, когато на " Мастърс " шампионата в Париж, Новак надигра мъчно родния представител със 7:6, 6:4. Битката в Мелбърн ще е първа сред тях от близо 3 години и половина. 
 
Кой ще е първенецът на Australian Open? 
Въпреки че е под №5 в международната класация, Новак Джокович е любимец №1 на всяка платформа за , в това число и в българската компания efbet. След отпадането на Рафаел Надал, като максимален противник на Джокера се обрисува Даниил Медведев, който сега е под №2, a №3 е Стефанос Циципас. 
След като към този момент станахме очевидци на толкоз изненади в шампионата, в това число ранното отпадане на Александър Зверев, е изцяло допустимо да забележим и изцяло непредвиден победител в Австралия и още редица изненади в конкуренцията до края!
 
*Коефициентите подлежат на смяна. Актуалните коефициенти могат да се видят директно преди
залог на платформата efbet.com.
 
 
20 Яну 202353419 Яну 2023739718 Яну 202339018 Яну 202312818 Яну 202326517 Яну 2023892КоментариНапиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани10 Яну 2023330311 Яну 2023134719 Яну 202343728 Дек 20221017
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР