Преди години хората на моята възраст със сигурност са ги

...
Преди години хората на моята възраст със сигурност са ги
Коментари Харесай

40 години по-късно: Как изглеждат днес Меги и Ралф от Птиците умират сами

Преди години хората на моята възраст сигурно са ги гледали и са страдали дружно с тях - Ралф и Меги... сериалът, основан по книгата, пожъна необикновен триумф. споделят, че е една от най-успешните продукции на Австралия. Днес, съвсем 40 години по-късно, почитателите още помнят обичаните си герои. Но по какъв начин наподобяват те и с какво се занимават?

" Има една легенда за птичката, която пее единствено един път в живота си, само че по-сладко от всяко друго земно творение. Още щом напусне гнездото си, тя дири бодлив шубрак и няма покой, до момента в който не го откри. Тогава запява измежду безпощадните му клончета, притискайки гръд към най-дългия им и изострен шип, с цел да почине, извисена над своята мъка, надпяла и чучулигата, и славея. Възхитителна ария, заплатена с живота. Но целият свят притихва, заслушан, и даже Бог на небето се усмихва. Защото най-хубавото се добива единствено с цената на огромна болка… или най-малко по този начин е съгласно легендата ".

Невероятно е, нали? Кой не мечтае да бъде затрит от такава обич, пък била тя и неразрешена?
 
                             

Почти 40 години след основаването на сериала той продължава да буди страсти в сърцата на феновете на красивата романтика.



С какво се занимават актьорите през днешния ден? Как наподобяват?

Трябва да признаем, че и двамата остаряват красиво. И са съумели да запазят това слънчево въодушевление, което ни е карало да ги харесваме.



Днес Ричард Чембърлейн е на 88 години. Играл е в десетки функции в киното. Освен като артист, той се изявява и като артист, художник, публицист и продуцент. През 2004 година написа автобиографичната книга „ Разтърсваща обич ”, в която официално разгласи, че е педераст. Това даде спомагателен подтик на кариерата му и бе зает за нови функции.
                             

В момента Ричард живее в Съединени американски щати. Със сигурност постоянно ще помни ролята си на Ралф в „ Птиците умират сами “ - всяка седмица е получавал към 12 000 любовни писма от последователки.



„ Птиците умират сами “ има особено място и в сърцето на Рейчъл Уорд, която изигра ролята на Меги. На снимачната площадка тя се среща с Брайън Браун, който беше неин екранен брачен партньор. Двамата се женят малко след края на фотосите и до през днешния ден са щастливо семейство. Рейчъл и Брайън имат продуцентска къща в Австралия.

Рейчъл е на 65 години, има три деца и не се е снимала в сериали от 2007 година Но интензивно работи като режисьор и публицист.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР