Преди година Васил Василев - Зуека емигрира от България и

...
Преди година Васил Василев - Зуека емигрира от България и
Коментари Харесай

Горещи признания: Зуека разкри новото си начинание в Испания...

Преди година Васил Василев - Зуека емигрира от България и избра Испания за мястото, където да продължи живота си дружно със своето семейство. Към днешна дата артистът не желае да прави равносметки, както мнозина чакаха. Предпочита да се любува на мига, на всичко, което му се случва и вижда към себе си.

" Още през цялото време имахме интервал, в който трябваше да оформим своето място. Когато човек е благополучен, постоянно се усеща прелестно ", това показа Зуека в телевизионно изявление пред NOVA.  И добави, че не е от хората, които могат да реализират мир със себе си.

" Чувствам се прелестно, това е, само че такива като мен в никакъв случай нямат мир със себе си (смее се) Луд отмалялост няма. "



Причините да изиска да си тръгне от България не са загадка. Актьорът ги разказва по този начин:

" Реалността в България ми пристигна допълнително малко след рестрикциите за коронавирус рецесията. Казах си - очевидно е пристигнал моментът, другояче не съм имал такова желание. Сега се пробвам да се управлявам от две неща, когато рисувам - най-много картината да е положителна, което не значи, че вътре в нея не може да има горест. Няма вярно и погрешно, всеки вижда това, което вижда. Тъгата и насладата постоянно вървят ръка за ръка, единствено любовта е сама, не върви в никакъв случай с ненавист. Това възпроизвеждам и аз в картините. "

На въпрос дали е завършил дефинитивно с актьорството, Зуека отвърна позитивно, само че в действителност добави, че продължава да работи с Влади Априлов и дори двамата сега имат турне.

" С актьорството завърших, тъй като към този момент съм човек на възраст. Но един път заразиш ли се, това е за цялостен живот. Продължаваме турнето с Влади Априлов - в Канада, в Калифорния и приключваме на 30 октомври в Атланта.

Предстои ми и галерия в Чикаго в три елементи, която е и първата ми независима галерия, за което доста се вълнувам. "

Васил Василев е от хората, които постоянно гласоподават, когато има избори. Независимо дали е отчаян от протичащото се или пък вижда позитивна смяна. " Трябва да се гласоподава, а освен да се мрънка "!

" В момента света е в огромна рецесия, икономическата занапред ще стартира, а аз имам поради най-много рецесията на стойностите. Пропагандата в България е прекомерно доста през всичките тези години обратно, навлязла е в главите на хората дотолкоз, че те мъчно ще погледнат през малко по-различен ъгъл за това от кое място идват неволите, ниските заплати, нещастието в България. Това е точно и една от задачите на пропагандата в България - просто да се притъпят сетивата. Хората да не се замислят.

На мен просто не ми се минаваше през същия този път, който минах с щерка си, не го желаех и за нашия наследник. Исках нещо друго, друго място, друга действителност. Не мога да кажа, че в никакъв случай няма да се върна в България, само че към този момент това ми наподобява далечно.







Това, че мога да споделям на платно и че на хората им харесва, и схващат това, което желая да кажа, ми дава тласък. Кара ме да не преставам, да дълбая още по-надълбоко и да попълням празните квадратчета. Но да, България ми липсва, там са околните ми хора, приятелите, това е моята татковина. В Испания открих само успокоение, няма друга разлика, тъй като и хората тук имат същите проблеми, каквито имат и тези в България ", написа show.blitz.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР