Преди два месеца се е случил пореден неприятен инцидент в

...
Преди два месеца се е случил пореден неприятен инцидент в
Коментари Харесай

Това куче спаси дете от джигит с Мерцедес

Преди два месеца се е случил следващ противен случай в столицата.

За неприятната преживелица, в която са забъркани куче, дете и хитрец с " Мерцедес ", споделя в обществената мрежа майката на травмираното дете.

Снежа Георгиева и щерка й са излезнали по обед да разходят кучето им. А неприятната преживелица се развила към парк в Младост, който е претъпкан от деца и възрастни хора. На улицата, където в този миг са били Снежа и щерка й, е изкочил мъж, който е управлявал " Мерцедес " (с регистрационен номер с четири идентични цифри). Той профучал с зъзна газ и завъртял автомобила си тъкмо където пресичат хора. Постъпката на тариката възмутила дъщерята на Снежа, която в този миг била на метри от нея. " Шофьорът по какъв начин пък я чул, концепция си нямам, само че спря колата и взе да крещи по нея, тъкмо зад нея вървяха двама мъже, които побързаха да се изметът навели глави, а аз откъм гърба с кучето... щерка ми беше стъписана. ", споделя Снежа.

По думите на майката, внушителният тип на кучето е избавило щерка й от наглия водач, който й е държал сметка за какво и на какво се е възмутила. " Вярвайте ми, единствено и само поради кучето, което е огромно пък аз слабичка, очевидно се уплаши този ми ти тъпанар и си потегли с мръсна газ. ", добавя още Снежа.

Майката насочва и няколко съответни въпроса:

Ако в този миг пресичаха деца?

Ами в случай че не бях там с кучето, която всява почит?

Какво щеше да стане с детето ми, несъмнено щяхме да я намерим с разрушена глава?!

" Та, това са моите 5 стотинки за случилото се с ужасната злополука, по този начин си умират децата ни с общителното подпомагане на страната и на нас! ", написа Снежа Георгиева и разгласява фотография на кучето.



Снимка: Снежа Георгиева / Facebook
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР