Преди два дни, на 10-ти ноември, се навършиха 32 години

...
Преди два дни, на 10-ти ноември, се навършиха 32 години
Коментари Харесай

Доцент Александър Оскар: Никога не съм точил Здравната каса!

Преди два дни, на 10-ти ноември, се навършиха 32 години от началото на демократичните промени в България. За страдание, част от българските медии настойчиво се придържат към старите обичаи на клюки в сгода на избрани политически кръгове. За тях преходът към новото време, в което се чака публицистите да са справедливи анализатори, а не просто безкритични принадлежности на властта, като че ли не е почнал.

Днес организация ПИК още веднъж популяризира клюки по мой адрес, като безпричинно ме набеждава в източване на хиляди левове от Здравната каса. Тенденциозно показаната и клеветническа информация беше повторена от други издания.

Очевиден е политическият напън върху тези “медии”, само че е тъпо поддаването на него в нарушаване на правилото на публицистичната самостоятелност. Всички ние имаме право на достоверна информация и по тази причина декларирам с цялата ми отговорност като персона и доктор: Няма подправени хоспитализации; Няма документна измама; нямам възбрана за работа със здравната каса (в края на месец август подадох публично заявление за преустановяване на доболничната ми активност по линия на НЗОК); работя със здравната каса като доктор в УМБАЛ “Александровска”; нямам възбрана за реализиране на амбулаторна дейсност (всяка седмица проверявам по 100-120 пациенти); не съм източвал Здравната каса; не съм обжалвал глоба на здравната каса, тъй като към сегашния миг нито на мен, нито на ДКЦ “Александровска” ни е известно да има такава. Никога не съм се страхувал да не отстъпвам идеята на справедливостта.

Знам и цената на тази позиция, само че клеветите на политическите прислужници няма да ме спрат. Аз ще гласоподавам на 14-ти за Бъдещето на България. Защото имам вяра, че бъдещето на България зависи от всеки един от нас!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР