Преди два дни България осъмна с поредна зловеща вест, че

...
Преди два дни България осъмна с поредна зловеща вест, че
Коментари Харесай

Защо няма повече полиция в Сотиря, където насилват деца?!

Преди два дни България осъмна с поредна злокобна новина, че в сливенското село Сотиря още веднъж има регистриран случай на блудничество с дете. В средата на предишния месец отново там един урод изнасили и умъртви 7-годишно момиченце. Защо в това злощастно село няма засилено полицейско наличие даже след ужасиите, които локални рецидивисти предизвикват на деца?

И за какво не се прави непрекъснат мониторинг на тези склонни към закононарушения хора? А къде са безбройните лапачи от разните фондацийки, които сякаш са загрижени за „ човешките права”, но като стане нещо такова се крият в миша дупка? За сведение на неинформираните – близо 600 са НПО-тата, които работят за „ интеграцията” на ромите, като по тази причина употребяват евросредства, които великодушните данъкоплатци на Европейски Съюз обезпечават!

Това са най-простички въпроси, които всеки естествен човек тези дни си задава, до момента в който съпреживява отврителните новини за полово измъчвани невръстни.

През това време спецове си чешат езиците по какъв начин тъкмо да бъдат изменени и допълнени законите ни по този начин щото насилниците на деца и възрастни да не минават метър, заобикаляйки строгостта на наказването.



Справедливо ли е да вземем за пример насилниците, които без грам емпатия унищожават непознати животи да употребяват привилегията на съкратената процедура при правосъдно разследване, която им дава автоматизираното право на редуциране на присъдата? Тези не е ли най-нормално да гният зад решетките доживот, вместо да получат втори късмет като излязат от пандиза, отново да изнасилват и пребиват. Защото практиката демонстрира, че те вършат тъкмо по този начин като по предписание, а изключенията са незабележимо дребни.

Сега се заприказва за химическа кастрация на изнасилвачите на деца. Именити професори-лекари обаче са безапелационни - систематизирано, че, в случай че изнасилвачите се кастрират, имало заплаха те да станат педофили или най-малкото хомосексуалисти. Защото химическата, както и оперативната кастрация, серпантина хормоналната функционалност в организма и т.н.и тъй наречените

Много са въпросителните по тази причина по какъв начин естествените в обществото ни да се опазят от хората с незаконни отклонения. Еднозначни отговори, несъмнено, няма и не може да има. Но хората са в правото си да се питат за какво няма засилено полицейско наличие в село Сотиря даже тези дни. Да не приказваме, че то и обикновено такова няма в делничните дни нищо, че там единствено в циганската махала, където стават тези зверщини, живеят близо 3 500 поданици.



Публична загадка е, че полицията в България е неефективна конструкция, която коства прекомерно скъпо на родните данъкоплатци, че това ведомство бъка от служители, които народът назовава „ чантаджии”, само че униформени на улицата съвсем няма. От близо 30 години там се приказва за промени, но единствено се приказва....По данни на Евростат там захлебват близо 49 600 души. Излиза, че в мегаполиса Ню Йорк, където живеят близо 15 милиона души, ченгетата са 33 000, а у нас са повече при доста по-малко население, само че за сметка на това нашите са и по-неефективни.

Изхранваме повече ченгета и от тези в прилежаща Румъния, но те имат по-добри резултати в битката с престъпността, даже във връзка с крутите ограничения против насилниците на деца – неотдавна одобриха нов закон, предусещащ пожизнен затвор за тези закононарушения. Е, толкоз ли е мъчно и тук да се направи нещо по този въпрос? Или просто на никой политик и общественик не му пука за хорското злощастие, за сигурността и спокойствието на естествените гласоподаватели!
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР