Преди дни, тематични ресурси публикуваха снимки на смартфона Honor V10,

...
Преди дни, тематични ресурси публикуваха снимки на смартфона Honor V10,
Коментари Харесай

Появи се първото изображение на смартфона Honor V10

Преди дни, тематични запаси разгласиха фотоси на смарт телефона Honor V10, взети от уеб страницата на TENAA, от където се появиха и параметрите. Защо обаче никой от тях не е обърнал внимание на цялостната аналогия с Honor 7X? Това се е случило заради простата причина, че на тези фотоси е бил моделът Honor 7X, чийто изцяло идентични параметри потвърдиха заблудата.

Ние обаче не публикувахме тези фотоси, имайки поради че не е нужно, само че през днешния ден в Мрежата се появиха два нови рендера. Те обаче са разнообразни, като първият явно е фалшификатът.

Както може да се види, рамката на смарт телефона от горната страна и изпод е прекомерно тънка. Такава няма нито в новия Mate 10, нито във флагманите на Samsung, тъй че Honor V10 сигурно не може да бъде подобен.



Втората фотография обаче доста прилича същинския модел, като се изключи че е малко модифицирана. Тук смарт телефонът прилича Mate 10 Lite и Honor 7X, само че има и дребни разлики. Всъщност, при изискване, че съвсем цялата предна повърхнина се заема от екрана, за сходни истински решения ще има още да чакаме. Но фотоси на задния панел нямаше.

Honor V10 ще бъде показан на 28 ноември. На него се приписва шест-инчов екран с резолюция 2160 х 1080 пиксела, SoC Kirin 970 и сдвоена камера с резолюция на датчиците 16 и 23 Mp. По-ранните клюки настояват, че камерите са с резолюция 16 и 2-Мегапиксела, само че за флагман на марката, това наподобява незадоволително. Приблизителната цена на смарт телефона — 450 $.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР