Преди дни красивата Никол Станкулова въстана срещу тенденцията сред потребителите

...
Преди дни красивата Никол Станкулова въстана срещу тенденцията сред потребителите
Коментари Харесай

Светлана Гущерова си пусна снимка без капка грим. Ето как изглежда (снимки)

Преди дни красивата Никол Станкулова въстана против наклонността измежду потребителите на обществените мрежи да качват свои безупречни фотоси, поддържайки илюзията, че не са просто хора, а същински „ интернет божества “, които нямат и един минус.

Тогава синоптичката изрази мнението си, че човек би трябвало да залага на естествената си хубост, въпреки и с дребните недостатъци, които по принцип се пробва да прикрие с грим или стратегии за обработка на изображения. Тя насочи предизвикателство към всички дами в интернет пространството, в това число и известните, да качат свои фотографии без макиаж или спомагателни филтри.

Без терзание самата тя даде образец, споделяйки свои селфита в безусловно естествен тип.

Нейната провокация освен се популяризира стремително във всички платформи, само че и срещна всеобщо утвърждение. Вследствие, в рамките единствено на 3 дни, безчет девойки се причислиха към своеобразното придвижване „ #качиснимкабезгрим “.Предизвикателството одобри и Светлана Гущерова, която е от дамите, държащи на положителния външен тип. Като история в своя персонален Инстаграм акаунт тя качи фотография, на която няма и диря от червило, очна линия, серпантина и така нататък

„ Ето го резултатът, когато изтрия грима. Дори и без него не се деля с усмивката си, тъй като тя е най-хубавият грим, който едно момиче може да носи! Харесвам се и в своята кожа! “, гласи посланието към обявата ѝ.

Никол Станкулова отговори на плеймейтката с признателност.

„ Прекрасна си “, написа тя и добави емотикон във формата на сърце.

Инфо: ЗаЖената

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР