Преди дни и в Добрич осъмнаха под водна обсада.Проливните дъждове

...
Преди дни и в Добрич осъмнаха под водна обсада.Проливните дъждове
Коментари Харесай

Родители, знаете ли къде са децата ви? Ето ги - в наводнения скейт парк в Добрич ВИДЕО

Преди дни и в Добрич осъмнаха под водна блокада.

Проливните дъждове предизвикаха наводнения в някои елементи на Добрич. Наводнени са етажи от къщи, апартамент и изби. Наводнен е и скейт паркът в градската градина на града. Той бе препълнен до горе с дъждовна вода, а алеите около него са покрити с нанос и тиня и към този миг оборудването е безусловно неизползваемо - не тъкмо... тъй като хлапета от града взеха решение да си подреден развлечение и скейт паркът бързо се превълна в плувен басейн.

От споделени видеа в Tik-Tok виждаме по какъв начин две момчета скачат и плуват в събралата се мръсната вода. Това може да е занимателно за тях, само че е рисково, защото нечистата вода може да им докара всевъзможни болести и бактерии. Въздействието на нечистата вода върху здравето може да варира от физическо до тежко заболяване. Междувременно бактериалните болести са едни от най-често срещаните, когато става въпрос за замърсяване на водата, само че единствено тъй като те са постоянно срещани не значи, че те са по-лесни за лекуване.



Снимка: Татяна Иванова

И по този начин, момчетата възмутиха доста добричани, които питат: " Родители, знаете ли къде са децата ви? Управляващи, а вие къде сте? ".

Някои от потребителите на Facebook са на мнение, че е по-добре децата да са на езерото в сравнение с някъде да пушат, шмъркат или да пият, други пък се чудят за какво от Гражданска отбрана към момента не са източили водата.

" Евала на кмета, към този момент и море имаме в Добрич! ", разяснява Иван Стоянов.

" Трябва да се пуснат шарани. Поне ще са атракция. ", написа Николай Костадинов.

Вижте видеото:
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР