Преди дни Ели, от канала Makeup but how, разкри в

...
Преди дни Ели, от канала Makeup but how, разкри в
Коментари Харесай

Животът продължава след аборта: Най-добрата приятелка на Антоанет Пепе се завърна на работа

Преди дни Ели, от канала Makeup but how, разкри в Instagram, че е направила импровизиран аборт. Инфлуенсърката, която е близка другарка с Антоанет Пепе, показа, че всичко почнало с болки в корема и кървене. Наложил се незабавен банкет в болница, където Ели престояла близо седмица. Лекарите създали всичко по силите си, с цел да запазят плода, само че за жалост това не се случило.

Виж още: От филмите до криптовалутите: Какво се случва със Станислав Яневски през днешния ден?

Лечението изглеждало, че дава резултати първите дни, само че за жалост водите на Ели изтекли и било ясно, че няма по какъв начин да се избави бременността. Ели ражда в 18-та седмица от бременността с анестезия, тъй като не е имала повече сили. След раждането се наложила още една операция, с цел да бъде отстранена плацентата.

Инфлуенсърката споделя в Instagram, че се възтановява не толкоз към този момент физически, а психически. Ето за какво е решила да се върне на работа, с цел да се опита най-малко за малко да не мисли за случилото се. Тя показа, че нищо не е както преди за нея, тъй като последните четири месеца е ходила на работа бременна. Не обръща внимание на нормалните смешки и закачки сред сътрудниците в офиса, само че споделя, че това е метод да бъде отвън у дома.

Виж още: ВИЖ еволюцията на Майкъл Джаксън: От чернокожо дете-звезда до бял мъж 

Последователите на Ели я затрупаха с мнения и известия, които тя чете постепенно, само че се старае да отговори на всички. За това показа самата тя в Instagram и написа, че е доста признателна, тъй като има доста млади дами, които са минали през същото. Дори самата Антоанет Пепе е разказвала за сходна история преди години. Ели е категорчина, че търси отговори за случилото се, тъй като още няма ясно обаснение за себе си. " Когато ги открия обаче, ще ги споделя с вас, тъй като може би ще оказа помощ с нещо ", написа още Ели.

Виж още: Когато просто не ти върви: Мирела от Игрите по стъпките на Алекс Богданска в каръщината

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР