Преди дни единствената дъщеря на премиера Бойко Борисов празнува своя

...
Преди дни единствената дъщеря на премиера Бойко Борисов празнува своя
Коментари Харесай

Появиха се непубликувани кадри от живота на дъщерята на Бойко Борисов

 Преди дни единствената щерка на премиера Бойко Борисов чества своя рожден ден. Всяка година Венета отбелязва мотива непретенциозно, без ненужно медийно внимание и купони с червен килим. Щерката на министър-председателя води естествен живот, надалеч от лукса и блясъка, в който се къпят редица наследници на знакови лица от родния политически хайлайф.

За разлика от тях Венета е изцяло отдадена на половинката си Иван, двете им деца и фамилията и не обича да притегля непотребен медиен интерес към себе си. " Ретро “ се снабди с неповторими фрагменти от персоналния списък на премиерската щерка, които потвърждават, че най-щастливите й житейски мигове са споделени с нейния обичан, двете им момчета Бойко-младши и Иван.

Преди да се върне в България и да свие фамилно гнездо в Банкя, дълги години Венета пребиваваше в Щатите, където и до ден-днешен живее нейната майка, уважаваната лекарка доктор Стела Костова. Именно зад океана дъщерята на Борисов приключи образованието си, а малко знае се, че е притежателка на три дипломи – по интернационалните стопански връзки, бизнес администрация и финанси, от влиятелния Калифорнийски университет.

В момента Венета към момента е в майчинство, защото вторият й наследник Иван се роди през юли 2018 година. Първородният Бойко-младши, който носи името на дядо си, проплака при започване на 2016 година и неотдавна навърши 4 годинки.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР