Преди дни директорът на БАБХ е дал на фирма на

...
Преди дни директорът на БАБХ е дал на фирма на
Коментари Харесай

Иван Христанов, ПП „Единение“: БАБХ даде 45 млн. лева на фирма на Таки

„ Преди дни шефът на БАБХ е дал на компания на Таки 45 млн. лв. “, разкри Иван Христанов ръководителят Политическа партия „ Единение “, някогашен зам.-министър на земеделието и основно настоящо лице за елиминиране на частни компании от „ Капитан Андреево “. Той разяснява пътя на опиатите през граничния пункт и настанените там частни компании, извършващи товаро-разтоварна активност.

„ Смущаващо е, че този господин от БАБХ – Патарински, в четвъртък е дал на компания на Таки 45 млн. лв. – 15 млн. лв. на година за идващите три години за неутрализиране на скотски боклуци. Правителството налива пари – нали водихме война с Таки, най-големият необут на мафията. Бизнесмоделът е елементарен – регистрират се умрели животни, които отиват към колбасарници или се търкалят по полето край Кочериново – 30 умрели крави. Служители на БАБХ попълнят бележки и против тези бележки вие си стоите в Дубай, тъй като Таки живее там, и получавате 1,25 млн. лв. всеки месец обезпечена пара “, уточни Христанов през „ БНР “. Той добави:

„ Таки е абсолютният необут на мафията. Пепи Еврото е една от пионките, има развито въздействие в правосъдната система и спецсъда, само че е пионка, която елементарно жертват. Имаме доказателство, че има връзка сред „ Капитан Андреево “, Чакърян и правосъдната система, доминирана от Пеевски. Изглеждаше, че до май 2022 година това е непробиваемо, нанесохме пагубен удар върху главния поток, финансирал мафията и политически сили през пътя на опиатите. Това докара до отпадането на основния прокурор, Къро, Алексей Петров, Пепи Еврото. Доведе до офанзивата на парцели на Размиг Чакърян, изземване на компютри на „ Евролаб “. Трагичното е, че ние ги махаме, те ги връщат. “

Иван Христанов обясни, че лабораторията на „ Капитан Андреево “ била просто печатница за пари . По думите му опиатите са минавали през товаро-разтоварна активност и по тази причина е трябвало държавните органи да правят тази активност.

Според него ПП-ДБ „ вършат жертва в българския парламент за сметка на Екологичен потенциал “ . Христанов акцентира, че за партиите, които не са в Народното събрание, изборите ще са извънредно сложни .

„ Ние ще се активизираме напълно, с цел да дадем вяра и опция на над 400 000 гласоподаватели, които през 2021 година гласоподаваха за „ Продължаваме промяната “, а в този момент споделят „ не желаеме, само че за кого “ “, съобщи Христанов за упоритостите на Политическа партия „ Единение “ за влизане в Народното събрание.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР