Преди дни десетки медии писаха, че тийн звездата Зак Ефрон

...
Преди дни десетки медии писаха, че тийн звездата Зак Ефрон
Коментари Харесай

Какво се случва с лицето ти, Зак? Феновете са шокирани от новата промяна на Ефрон

Преди дни десетки медии писаха, че тийн звездата Зак Ефрон е с тотално променено лице. Негова нова фотография бе бързо разспротранена, а на нея артистът и артист наподобява очевидно видоизменен.

" Какво се е случило с лицето на Зак Ефрон? ". Това е един от най-задаваните въпроси в обществените мрежи през последните дни. Снимката е направена от ново видео с американския артист, а в него той е с очевидно променено лице. Някои допускат, че става въпрос за съществени козметични и пластични процедури, през които може би е минал Зак.

Виж още:

33-годишната звезда записа особено видео послание в Деня на Земята, само че хората едва ли са запомнили посланието му, тъй като лицето му стана обект на заглавия, а не смислените му думи.

В клипа Зак е леко отекъл, а скулите и челюстта му наподобяват по-странно, като че ли в лицето му има филъри или ботокс. 

" Не мога да допускам, че това е той ", " Много съм смутена от обстоятелството, че е направил това със себе си ", " Каква е тази квадратна челюст? ", са единствено част от мненията, последвали от страна на негови последователки.

 Д-р Антъни Юн, който е водещ еластичен хирург в Детройт, реши да отбрани Ефрон от лавината мнения за лицето му. Хирургът показа в TikTok, че може би зад смяната има друга причина, а тя въобще не е разкрасяваща интервенция.

Виж още:

@tonyyounmd

#duet with @ashleysonlin What Happened to Zac Efron’s Face! #zacefron #botox #wisdomteeth #wisdomteethremoval #doctorreacts

♬ Blade Runner 2049 - Synthwave Goose
Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР