Преди да връчи втория мандат за съставяне на правителство, президентът

...
Преди да връчи втория мандат за съставяне на правителство, президентът
Коментари Харесай

Президентът трябва да постави две условия, преди да връчи втория мандат, според доц. Киселова |

Преди да връчи втория мандат за сформиране на държавно управление, президентът би трябвало да сложи две условия - първото е актуализация на бюджета, с цел да има пари за избори, и второ - да бъде плануван президентският избор.

Това съобщи доцент Наталия Киселова, учител по конституционно право в СУ, по Българска национална телевизия. Ако бъде върнат втория мандат, по-късно доста бързо ще се завърти рулетката и президентът ще бъде притиснат от периоди, изясни тя. 

Доц. Киселова разяснява и размяната на реплики в Народното събрание през вчерашния ден, откакто Татяна Дончева ръководителя на Народно събрание Ива Митева на болонка, а тя й, че тази порода кучета може да има доста мощен темперамент. 

Напрежението от миналите седмици, в които партиите водиха договаряния и си разменяха реплики пред медиите, а по-късно тези реплики се придвижиха в Народното събрание, демонстрира едно - политиците ни не са на това равнище, което чакахме, че ще поддържат, давайки поръчка, че ще възраждат парламентаризма. Предполагам, че след размяната на обидни реплики напрежението към този момент спада, сподели още доцент Киселова. 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР