Преди да свържете живота си с мъж, трябва внимателно да

...
Преди да свържете живота си с мъж, трябва внимателно да
Коментари Харесай

Моногамен или женкар - оценката за верността на мъжете според зодията

Преди да свържете живота си с мъж, би трябвало деликатно да прочетете неговия хороскоп!

Моногамен или коцкар - оценката на верността на мъжете съгласно зодията им дефинира кой от мъжете е най-склонен към невярност. Оказва се, че хороскопът на представителите на мощния пол може да каже дали избраникът ви е коцкар или моногамен.

Първото място в класацията за честност заема Телецът. Дамите, които са избрали този човек за своя среща, няма от какво да се тормозят. Телецът избира една жена за цялостен живот.
Топ 3 на изявените женкари в зодиака
Тези мъже не могат да бъдат отучени да изневеряват на своите половинки. Моногамията несъмнено не е за тях. За мъжете от тези зодии се...
Прочети повече
Мнозина ще останат сюрпризирани, само че Лъвът се оказаха втори по надеждност. Въпреки комплицираната природа и нарцисизма, той всъщност е моногамен. Винаги ще флиртуват с други хубавици, само че в никакъв случай няма да изневери на своята.

Следвани от Раците, на тези господа може да им е мъчно да привлекат вниманието на дамата, която харесват, само че избраницата им остава единствена за тях и вечно.

Момчетата Козирог не обичат сантименталните завършения, тъй като ги намират за досадни и непрактични. Той има потребност от жена, добра стопанка, в противоположен случаи проблемите в брака им не могат да бъдат избегнати. Везните вземат решение да свържат живота си с жена за по-дълго време. Те се женят единствено по обич, уверени в възприятията си. И знаят по какъв начин да ги запазят за цялостен живот.

Овните не могат да бъдат наречени гуляйджии, само че след огромна свада или от досада, могат да помислят за спекулация.

Девата, въпреки и способна на откровена любов, постоянно се дами няколко пъти. Превключвайки елементарно към нови взаимоотношения.
3-те зодии, които се влюбват един път вечно
Мнозина мечтаят за безконечна обич - връзка, която може да бъде построена един път вечно. За някои, обаче, това не е фантазия, действителност. Аст...
Прочети повече
За Скорпионите е мъчно да устоят на изкушението, преди някоя буйна натура. Промяната за тях е доста евентуална.

Водолеите не се задържат към дами, които се пробват да лимитират свободата си. Домашният уют за тях е мъчителна рутина.

Рибите въобще не считат секса с друга хубавица за изменничество. Те имат доста ветровита природа.

Стрелците са прекомерно авантюристичен настроени и не могат да бъдат дълго време с едно момиче.

Най-големите женкари са Близнаците. Тези мъже обожават своята дама на сърцето, носят я на ръце, само че имат един голям минус – това трае за доста малко време.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР