Преди да сте решили да се хвърлите презглава в някоя

...
Преди да сте решили да се хвърлите презглава в някоя
Коментари Харесай

Несъвместимост между зодиите

Преди да сте решили да се хвърлите стремително в някоя нова сантиментална случка, евентуално ще бъде по-добре първо да се допитате до звездите, които сигурно знаят към този момент отговора на взаимното ви общуване. Много хороскопи подчертават точно върху това - с кой значи от зодиака може да бъдете съвместими. 
Днес ще ви срещнем с един хороскоп, който показва изрично с коя зодия гледате в изцяло разнообразни направления и най-добре стойте надалеч от нея.
Овен - забравете за Kозирог!
Овните постоянно нарушават разпоредбите, а Козирозите са тези, които ги основават. За това ще бъдете подложени на критика поради ексцентричното си държание и жанр, които биха изплашили изискания Козирог. И двата знака преследват до край задачите си, само че Козирозите безусловно са женени за своята работа. Едва ли ще ви е прелестно да се чувствате като в любовен триъгълник - вие двамата и шефа на вашия обичан.
Телец - забравете за Водолей!
Вие обичате традициите и разпоредбите, а комплицираните неща и детайли на Водолеите ще ви се сторят прекомерно роботизирани. Вероятно в спалнята неща биха се случвали добре, само че единствено там... всичко останало ще бъде тотална покруса...
Близнаци - бягайте от Скорпион!
Съблазняването и флиртуването е доста секси в такава връзка, тъй като двамата не спирате целодневно да си пращате горещи известия, само че пристигна ли време за непосредственост, нещата не наподобяват розови. Смятате, че с един флирт всичко е готово? Скорпионите изискват дълбока честност и ексклузивност, а вие надали може да им ги дадете.
Рак - нямате късмет със Стрелец!
Стрелците препускат през живота си като торнадо, само че вие надали ще издържите да поддържате дълго време този модел на общуване. Тревожността и чувствителността да на всички места с вас и допри, когато душата ви е доста разтревожена, Стрелецът непрекъснато се майтапи с вас и не може да разбере за какво са значими за вас някои избрани и далечни за него неща.
Лъв - забравете за Риби!
Мечтателните Риби ще ви омагьосат изцяло. С тях ще отлетите в света на приказките. Само че с това нереално създание ще загубите почвата под краката си изцяло. По отношение на парите - нито един вас от двамата няма нужната воля и харчите неразумно.
Дева - забравете за Везни!
За разлика от вас и вашата конкретика, Везните обичат да споделят " в случай че искаш, може да ми се обадиш ". Другата основна разлика е, че те по никакъв начин не обичат прибързаните работи, изключително бързата сантиментална обязаност. Търпението ви бързо ще изтънее и ще извади на показ изплашеното във вас дете. Нещата мъчно биха се получили
Везни - тук е противоположното - Дева!
На пръв взор Девата наподобява съвършената половинка. Вкусовете ви са сходни и се наслаждавате на хубостта в живота. Но вие гледате през розовите си очила света, до момента в който Девата не стопира да се развива и самоусъвършенства. Няма да ви харесат безкрайните им препоръки и подкани. 
 Кои зодии най-нетърпеливо чакат почивните дни? Кои зодии най-нетърпеливо чакат почивните дни?
Почивните дни са обичани за всеки. Това е времето, в което можем да спим толкоз, колкото пожелаем. Не е нужно да събличаме пижамата си,...
Скорпион - пазете се от Близнаци!
Неспособността ви да ги приземите ще извади нескрито май-лошите черти от вашия темперамент. В същото време безсрамното им кокетничене ще направи от вас злобно ревностни лунатици. Химията е невъзможна тук.
Стрелец - Рак ли? Абсурд!
Раците са прелестни другари, само че е по-добре да си останете единствено такива. В любовта ще ви се сторят прекомерно лигави и прилепчиви. Алармата за предизвестие ще ви сигнализира все път, когато Ракът заприказва за семейство и брак. Просто не става!
Козирог - с Овен няма да го бъде!
 Пороци и недостатъци на другите зодиакални знаци Пороци и недостатъци на другите зодиакални знаци
Хора сме и всеки от нас има своите дефекти, пороци и тъмни страни. Ето какви са те при другите зодиакални знаци: Овен При Овен...
И двете зодии носят рога и с помощта на тях вашата връзка бързо ще попадне в битка за власт и взаимоподчинение. Овните на драго сърце ще изхарчат мъчно извоюваните от вас пари, откакто към този момент са пропилели своите. Това би ви докарало до полуда.
Водолей - забравете за Телец!
Страстният интензитет на Телците ще бъде огромна тайнственост за вас. Дори на моменти скучен. Особено скъпите им усети ще бъдат като международен спор с вашата филантропична природа. Сблъсъкът на полезности може да унищожи връзката ви изцяло.
Риби - забравете за Лъв!
Вероятно сте запленени от благите сантиментални жестове на Лъва? Но може би е индивидът, които непрестанно ви настава по мазолите? Гордия Лъв и неговата непрестанна битка за превъзходство може да ви изтощи изцяло и да попречи на връзката ви. По-добре бягайте!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР