Преди да срещне мъжа на живота си, Денис Ризов, Наталия

...
Преди да срещне мъжа на живота си, Денис Ризов, Наталия
Коментари Харесай

Наталия Симеонова се обясни в любов, няма да повярвате на кого

Преди да срещне мъжа на живота си, Денис Ризов, Наталия Симеонова имаше бурна връзка с артиста Стенли, която продължи цели 3 години. След това тя срещнала музиканта от " Ахат ", за който се омъжи. Стенли даже нееднократно я упреквал, че тя му изневерявала с Денис в края на връзката им. 

Години наред Наталия, известна още като Феята на любовта и артистът бяха в хладни връзки, само че наподобява, че към този момент са оставили предишното зад тила си. А обществената хвалба, която Симеонова насочи към българския Стинг подсказва, че посред им има единствено позитивни усеща. Някои даже биха споделили, че думите ѝ звучат като пояснение в обич.

 

Ето какво написа водещата на тогавашното хитово предаване " Море от обич " по случай идния концерт на Стенли в зала 1 на НДК:
                             

" Браво, Стенли! Благодаря ти! На 13 октомври, щях да отида в Зала 1, на НДК, в случай че бях в България! Не поради моите текстове, които с голямо наслаждение не преставам да пиша за Стенли, когато той ме помоли да опитам. А поради големия му гений. Стенли! Истински актьор! Изпълнен със подозрения и незадоволство. Трескав. Търсещ. Скромен. Срамежлив. Плах. И тъкмо по тази причина - от време на време нападателен. И доста съответен. И доста надарен. Категоричен! Винаги! Никой няма право да му споделя, в коя посока да поеме. Защото той, прелестно знае накъде води пътя. Пътят към храма ".
                             

От две години насам Наталия живее в Съединени американски щати при Денис, само че въпреки и да се приказва, че са разграничени, те по този начин и не стигнаха до бракоразвод. 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР