Преди да сервираме новината, която така или иначе не ни

...
Преди да сервираме новината, която така или иначе не ни
Коментари Харесай

Как марката на автомобила ни определя поведението ни на пътя

Преди да сервираме новината, която по този начин или другояче не ни изненадва, желаеме да подчертаем, че данните са артикул на статистика, а не на наше персонално мнение.

Van Monster e най-големият английски портал за продажба на бусове втора употреба, който неотдавна е провел изследване измежду 2000 от клиентите си, с цел да откри по какъв начин марката колите кореспондира с държанието на водачите на пътя.

И тук би трябвало да подчертаем, че не става дума за личностни характерности на хората, предпочитащи дадена марка, а единствено за държанието им на пътя.

Резултатите от изследването сочат, че водачите на Audi са най-невнимателните, грубите и рисковите на пътя.
 Снимка 446470

От Van Monster споделят, че те са най-склонни да заемат по две паркоместа, да паркират на неразрешени места и да предизвикват вреди на други коли.

На второ място са водачите на коли BMW, които най-често нарушават разпоредбите на придвижване с погрешно изпреварване, превишена скорост и неразрешени завои, а след тях се подреждат почитателите на Mercedes.

Хората с Range Rover пък са тези, които най-често чупят огледала и одраскват други коли при отваряне на вратите на колата си, което е изцяло закономерно поради размерите на тези коли.
 Снимка 446471

Каращите Mazda са най-склонни да смъкват прозореца си и да напсуват различен участник в придвижването, сочи статистиката на Van Monster.

От другата страна на уравнението са притежателите на Honda и Hyundai, които са избрани като най-отговорните и деликатни участници в придвижването.
 Снимка 446472

За никого не е изненада, че притежателите на Volvo коли са избрани като най-внимателните, общителните и виновните водачи.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР