Преди да реши, да пристъпи към лапароскопска ръкавна гастректомия, Джесика

...
Преди да реши, да пристъпи към лапароскопска ръкавна гастректомия, Джесика
Коментари Харесай

Уникална история за силата на волята! Тя стана истинска звездна сензация, след като свали 62 килограма

Преди да реши, да пристъпи към лапароскопска ръкавна гастректомия, Джесика Адкинс се обръща към обществените мрежи, с цел да позволи казуса си с килограмите, написа „ Пийпъл ”.

„ Търсех по хаштагове за събаряне на килограми, и по-точно интервенции за събаряне на килограми ”, споделя тя.



„ Много се въодушевих ”, прибавя американката, която минава през процедурата в 2016 година. Оттогава до момента тя документира дългия и сложен път към отслабването в „ Ютуб ” и „ Инстаграм ”, написа Блиц.



Джесика Адкинс взема решение, че ще помогне на други дебели хора при отслабването им, заради което стартира да документира живота и битката си с килограмите. Трудният път стартира, до момента в който тя тежи 130 кг. Тя продължава да разгласява клипове за триумфите и проблемите си, а по-късно включва в тях и ревюта на хранителни артикули и добавки.


„ Свалянето на килограми е освен това от разликата на кантара. То е и една огромна психическа битка ”, споделя Джесика, която е свалила килограмите до 68 за 30-тия си рожден ден на 7 юли, 2017.

„ Смятам, че в случай че говорех единствено за позитивните елементи на това пътешестване, щях да правя неприятна услуга на хората, които ме наблюдават ”, твърди тя.



Освен интервенция, тя подхваща и радикална смяна на питателните си привички. Преди е консумирала храна от заведения за бързо хранене по три пъти дневно, а в този момент е на диета, която включва най-малък банкет на захар и въглехидрати.

„ Казват, че алкохолиците знаят последния ден, в който са пили. А аз мога да ви кажа последният път, когато ядох самун – 5 август, 2016 година ”, споделя тя.

Освен това тя върви на фитнес и се старае да се разхожда по към 10 километра дневно.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР