Преди да дойдат децата, по-често жените, но понякога и мъжете

...
Преди да дойдат децата, по-често жените, но понякога и мъжете
Коментари Харесай

Внимание, деца! Гледната точка на един недоспал татко за бащинството

Преди да дойдат децата, по-често дамите, само че от време на време и мъжете имат изцяло идеалистични показа за времето и прекарванията, с които предстоят да се сблъскат в всекидневието си.

Истината, както е общоизвестно, е напълно друга, а действителността нормално пресреща новоизлюпените родитери с куп изненади и ги сварва изцяло неподготвени!

Ето какво споделя един млад баща, без да навлиза в детайлности, само че с подпухнали и зачервени от бодърствуване очи.

 

„ Никой не ме предизвести за компликациите. С едно дете ситуацията е комплицирано, само че с две, повярвайте, напряко е влудяващо! Когато са в близост постоянно ми се коства, че идва краят на света. Не желая да кажа нищо неприятно, само че от време на време те са напряко отвратителни! Но пък когато заспят в легната си, напряко ми разтапят душата!

Периодът сред ранното детство и предучилищната възраст, когато имате повече деца напряко няма край. Те са толкоз изтощаващи в тази възраст, желаят да пипнат всичко, да влязат на всички места, да се покатерят по хладилника и по главата ти. Няма метод да бъдат спрени!  В тази възраст те са като обладани от зли духове!

Трополенето на детски крачета в два часа след среднощ е най-страшният призрачен сън за всеки родител! Това е в действителност отблъскващ тон, повярвайте!

Някъде към интервала сред първите стъпки и времето, в което детето стартира да употребява гърнето е времето, в което то нормално го възприема само като играчка. Това е времето за розови понита и шоколадови пеперуди, и всичко би било прелестно, в случай че не се постановяваше непрекъснато да висим в банята, с цел да поправяме следствията  от играта с гърнето.

В тази възраст децата хапят! Да, тъкмо по този начин! Не тъй като са канибали, и психолозите имат пояснение за какво се случва това, само че родителите рядко имат време да четат какво пишат психолозите.

Скоро те стартират да играят на PlayStation и са по-добри от вас, би трябвало да си признаете това!

Научават се прекомерно рано по какъв начин се употребява смарт телефона.

А няколко минутното мъртвило наложително предвещава стихии. Като да вземем за пример разпръснатото по цялата кухня наличие на кофата за отпадък.

С един сладолед на съчка можете да си подсигурите няколко минути тишина, само че по-късно стартирането на пералнята е неизбежно. Е, без бебето, за жал. За него трябват спомагателни занимания в банята.

Когато приемете концепцията, че е добре детето да спи в фамилната спалня, би трябвало да сте готови за нерегламентирани боеве през цялата нощ. Нещо от сорта на пердах в бар!

Когато имате куче, евентуално ще откривате косми от него на всички места, само че когато вкъщи има дребни деца, трохите ще са ваши непрекъснати спътници. С учудване ще ги откривате даже в портфейла си. Дори ще ви се коства, че извират от някакви секрети местенца във всеки ъгъл на дома ви.

Всеки път, когато се пробвате да обуете обувки на наследниците си, ще ви се коства, че рушите най-съкровените им показа за живота.

Всичко, до което се допират хлапетата е мокро. Не ме питайте, за какво? Приемаме го и толкоз. Все отново техният метод да откриват и опознават света е облизването, тъй че мокрте  петна са изцяло в реда на нещата.

Ако се тревожите, че от дълго време не сте посещавали фитнеса, спрете незабавно. Вие и по този начин си го вършиме – разнасяте хлапетата на конче, а също и столчетата им за колата, постоянно дружно с децата в тях. Непреъкснато се борите или боксирате или играете на гоненица и криеница. Дали са ви нужни спомагателни тренировки?

Храненето на бебетата и дребните деца е същинско злополучие, съпроводено от непрекъснатото прехвръкване на храна във въздуха, пляскането й на пода и размазването й върху вашето лице.

Често понятието „ нуклеарен гърмеж “ е много по-точно, с цел да замести едно друго: „ детска нервност “.

Първата стъпка към цялостния наставнически неуспех са разногласията с хлапетата.Особено на публични места.

Когато вкъщи има деца, въпросът какво е това кафявото на пода, е изцяло непотребен. Вероятно е стъпкан пастел, разтопен шоколад, само че може и да не е! Все отново внимавайте.

Децата имат гения да се смеят с цялостен глас и даже да сочат с пръстче постоянно в най-неподходящия миг. Например, когато видят някой гол на плажа.Имайте на разположение чифт доста тъмни слънчеви очила или се правете, че въобще не сте виждали това хлапе преди.

Универсалното оръжие, с което и за момент не трябва да се разделяте, в случай че към себе си имате деца, са мокрите кърпички! Спете под възглавница си с тях непрестанно.

 sleepy father2

Всеки татко може да се трансформира в първенец по автомобилизъм, в случай че в колата му крещят деца, даже когато пътните знаци изрично не разрешават повече от 50 км/ч. Въпросът е  не по какъв начин да се отървете от децата, а максимално да се съкрати времето, в което сте дружно с тях в автомобила.

Но, не трябва да пропускате обстоятелството, че само и с помощта на вашите деца, след следващата безсънна нощ, вие въпреки всичко ще намерите сили да се усмихнете. И в това е тяхната загадка детска супер-сила.

Това е единствено малко от истината за прелестната полуда, която дребните деца ще донесат в живота ви, само че вярвайте, струва си!

Адаптация от babyblog.ru

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР