Преди да бъде жестоко убита от приятеля си, 36-годишната Наталия

...
Преди да бъде жестоко убита от приятеля си, 36-годишната Наталия
Коментари Харесай

Само в БЛИЦ! Зловещи подробности за убиеца на Наталия, опрял нож във врата на момиченцето й, а после...

Преди да бъде грубо убита от приятеля си, 36-годишната Наталия от Горни Дъбник е претърпяла същински пъкъл. Многократно пребивана, заплашвана, унижавана, заключвана, тя е търсила метод да се избави, само че на вятъра. Това разкриха близки на младата жена пред БЛИЦ.

Отчаяна, Наталия е подавала и сигнали в полицията, молейки за помощ, само че оттова не са обръщали внимание. Историята на Наталия ужасяващо наподобява на историите на други дами, убити от приятелите си. Могла е да бъде избавена, само че никой не е реагирал.

Наталия бе открита на 31 октомври сутринта от брат си в безпомощно положение, потънала цялата в кръв. На метри от нея лежи трупът на татко й Стефан. Братът вика кола за спешна помощ, само че младата жена издъхва от раните си на път за болничното заведение. Часове по-късно служителите на реда залавят килъра - някогашният другар на Наталия, рейнджърът от Казанлък Петко Черкезов.


Петко Черкезов

" Тя се опасяваше доста от него, споделяше й, че в случай че не е негова, няма да е на никой различен. Той я пребиваше грубо. Последно Наталия потърси помощ от кварталния в Горни Дъбник, сподели й, че Петко ще я убие, само че кварталният не направи нищо, даже я блокира във Facebook, с цел да не му написа ", споделя пред БЛИЦ близка другарка на Наталия.

" Пребиваше я неведнъж, опитвал се да я души, всички в Горни Дъбник знаеха какво се случва, само че никой не реагира. След следващия нечовечен побой той я заключваше, с цел да не излиза на открито и да не видят хората синините по лицето й. Преживяваше същински пъкъл. Накрая той я принуди да му отстъпи правата върху дъщеричката им. Обеща, че ще се реалокира да живее с детето в Казанлък и повече няма да я закача. Тя се съгласи от обезсърчение, опасяваше се за живота си, тъй като никой не й оказа помощ ", споделя още приятелката на Наталия.


При един от следващите побоища, Петко пробва да удуши Наталия

" На 9 септември тя се обади на 112, сподели, че се опасява за живота си. Оттам я попитаха дали е бита, тя сподели - не, дадоха отговор й, че следователно не могат да й пратят патрулна кола. Същата вечер Петко взе детето, качи се на колата си и го откара в село Дунавци. Оттам започнаха заканите, че ще я заколи, даже й беше пратил няколко фотоси по какъв начин поставя на детето ножа на вратлето му, написа й, че в случай че се оплаче на полицията и обществените, че в случай че види полиция, ще я убие и ще заколи детето ", разказва още от ужаса приятелката на Наталия.

Петко желае настойничество върху момиченцето и дава обещание, че тогава ще остави приятелката си на мира. Делото за настойничество се води единствено месец, преди Наталия да бъде убита. По това време тя към този момент е омъжена за новия си брачен партньор, който излежава присъда във врачанския затвор. Дори и по-късно Петко не стопира със заканите.

Отчаяна, младата жена отпътува за Берковица, където се крие при родственици. Петко я намира и там, убеждава я да се върне назад в Горни Дъбник и дава обещание, че стопира с насилието. Само и единствено да бъде покрай детето си, Наталия се връща назад. Месец по-късно е убита.

Прокуратурата във Враца изиска непрекъснат арест за Петко Черкезов. Мотивът на магистратите е, че убийствата на Наталия и татко й са осъществени по изключително нечовечен и непосилен метод и той може да се укрие.

Мира НАЙДЕНОВА, БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР