Преди броени дни бургаската група "Силует" представи своя най-нов сингъл

...
Преди броени дни бургаската група "Силует" представи своя най-нов сингъл
Коментари Харесай

Музикален двубой между вокалистките на Силует“ става хит в мрежата

Преди броени дни бургаската група "Силует " показа своя най-нов сингъл и видеоклипа към него. Парчето "Hurt u " е построено под формата на разговор сред двете вокалистки. Разговорът прераства в спор, който ескалира, само че единствено в песента, твърдят от бандата. Отношенията на членовете в групата са повече от другарски.

"Беше същинско предизвикателство да се превъплътим в функциите и сме щастливи, че успяхме да ги създадем да наподобяват същински. За първи път почитателите ни виждат в тази светлина и в случай че съдим по-реакциите им по време на първата прожекция и мненията във фейсбук - наподобява им хареса. Това е значимо за нас, тъй като нашата аудитория е повече от специфична и ние сме признателни, че са до нас до момента в който сбъдваме фантазията си! ", разясняват от група "Силует ".

Автор на парчето, както и режисьор на клипа, е Владимир Михайлов (Сафо, Сленг). Човекът зад камера още веднъж е Любомир Брестнички, с който групата осъществя към този момент четвърто видео. Снимките, както и постпродукцията, са дело на "Jeng studio ", а за професионалния саунд се погрижи сполучливият в Ирландия продуцент Янко Генов.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР