Преди броени дни беше официално открит нов физически магазин на

...
Преди броени дни беше официално открит нов физически магазин на
Коментари Харесай

Втори магазин VITAMAG отвори в София

Преди броени дни беше публично открит нов физически магазин на - най-големият онлайн магазин за качествените витамини и премиум хранителни добавки. Кокетният магазин още веднъж е в столицата и към този момент се радва на постоянна клиентела.

Той се намира в кв. „ Хладилника “, наоколо до Мол Paradise, на ул. „ Атанас Дуков “ №1. Там клиентите могат да намерят цялостния подбор от натурални хранителни добавки, пчелни и биопродукти на VITAMAG, измежду които са световноизвестните марки,,, и.

Цените, промоциите, отстъпките и наличностите в новия физически обект подхождат на оповестените онлайн – в уеб страницата.

Новооткритият магазин на VITAMAG в София работи всеки работен ден – от понеделник до петък – от 09 ч. до 19ч. При зародили въпроси, клиентите могат да се обадят непосредствено на телефон 0876 05 8000 и да насочат своите съответни запитвания към консултантите в магазина, които постоянно са подготвени да им спомагат.

По мотив откриването на втория си физически магазин в столицата, VITAMAG подарява на своите клиенти 10% отстъпка на всички артикули в обекта на ул. „ Атанас Дуков “ №1 до края на месец януари. Количествата са лимитирани. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР