Преди броени часове стана ясно, че супермоделът Наоми Кембъл обяви,

...
Преди броени часове стана ясно, че супермоделът Наоми Кембъл обяви,
Коментари Харесай

Изненада! Наоми Кембъл стана майка за първи път на 50

Преди броени часове стана ясно, че супермоделът Наоми Кембъл разгласи, че е станала майка за първи път. 50-годишната фешън икона изненада всички свои почитатели в Инстаграм, като заяви, че е станала майка. Наоми показа фотография, на която гушка бебешки крачета и разгласи в профила си в Instagram: " Една красива дребна благословия ме избра да бъда нейна майка. Имам достойнството да посрещна тази нежна душа в живота си, нямам думи, с които да опиша връзката, която към този момент споделям с теб, мой ангел. Няма по-голяма обич. ", написа хубавицата. 

Виж още:

Наоми получи хиляди честитки от своите почитатели и другари, измежду които актрисата Джоди Търнър-Смит, от Анди Коен, Зоуи Салдана, Рита Ора, дизайнера Марк Джейкъбс и други

Припомняме, че преди време Кембъл провокира слуховете, че мисли да осинови дете, когато разгласява собствен кадър с бебе в Деня на майката. След като получи поздрави, тя побърза да изясни, че фотографията ѝ е от посещаване в сиропиталище в Лагос.

Засега няма детайлности дали Кембъл е родила детето, осиновила ли го е родила, или го е износила сурогатна майка, само че е известно от дълго време, че Наоми желае да стане майка и доста обича децата.

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/naomi/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР