Преди броени часове Металика представиха водещата едноименна песен от предстоящия

...
Преди броени часове Металика представиха водещата едноименна песен от предстоящия
Коментари Харесай

"Металика" представиха водещата песен от новия си албум 72 SEASONS

Преди броени часове " Металика " показаха водещата едноименна ария от идния си 12-ти студиен албум 72 Seasons. Групата показа сингъла дружно с формален видеоклип, който демонстрира 8-минутно странствуване, пресъздаващо битката с гнева и вътрешния мрак. Само за 18 часа видеото към песента събра над милион гледания в " Ютюб ".

 " Металика " оповестиха нов албум и турне за следващата година

Песента 72 Seasons излиза след If Darkness Had A Son, показана като " звукова ретроспекция на кариерата на " Металика ", Screaming Suicide и сингъла Lux Æterna. Новият трак, написан от Джеймс Хетфийлд, Ларс Улрих и Кърк Хамет, е олицетворение на концепцията зад заглавието на плана, която бе в детайли разказана от самия Хетфийлд: " Заглавието 72 Seasons е въодушевено от обичана моя книга, която разказва първите 18 години от живота ни, а точно, оформянето на нашата същинска или подправена същина. Албумът разкрива концепцията за въздействието на родителите ни върху построяването на нашата персона. Мисля, че най-интересната част от това е продължаващото проучване на тези съществени убеждения и по какъв начин посредством тях ние виждаме света през днешния ден. Като зрели хора, ние пресъздаваме или реагираме на тези детски прекарвания, притиснати от избора дали да останем пандизчии на детството, или да се освободим ".

Продуциран от Грег Фиделман, дружно с Хетфийлд е Улрих, албумът 72 Seasons излиза на музикалния пазар на 14-ти април и е първият нов студиен албум на " Металика " след Hardwired...To Self-Destruct от 2016 година

Със 72 Seasons " Металика " за следващ път съумяха да се свържат с публиката си от всички краища на света и направиха премиерата още по-специална. В началото на март те насочиха покана към почитатели си за световната кино премиера на албума. В четвъртък, 13 април, 72 Seasons ще прозвучи само за кино публиката по света като всяка една от новите песни ще бъде показана с формален музикален клип и мнения от групата.

Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР