Преди Ботев – Септември (домакинство)България, EFBET Лига – Кръг 8Съдия:

...
Преди Ботев – Септември (домакинство)България, EFBET Лига – Кръг 8Съдия:
Коментари Харесай

Ботев Пд посреща Септември

Преди Ботев – Септември (домакинство)
България, EFBET Лига – Кръг 8
Съдия: Георги Юлиянов Иванов
Стадион: Футболен Комплекс Ботев 1912
Дата и час: 26.08.2022 18:30ч
Билети: Ивентим и на касите на Футболен Комплекс Ботев 1912
ТВ/Лайв стрийминг: Diema Sport 1

В среща от 8 кръг на Ефбет Лига одобряваме тима на Септември (София) на „ Футболен комплекс Ботев 1912 “.

Отборът от София идва в Пловдив с актив от 7 точки, като играчите на Славко Матич имат в актива си 2 победи, 1 тъждество и 4 загуби от началото на новия сезон.

В предходната си среща младоците на Септември надделяха тима на Берое (Стара Загора) с 3:1. Точни бяха 18-годишните Симеон Александров и Красиан Колев, както и 23-годишният Димитър Костадинов.

За Ботев това се явява второ следващо домакинство, като “канарчетата ” излизат в търсене на първи 3 точки през от началото на сезона.

В предходната среща, тимът на  претърпя кошмарна загуба с 3:4 от Черно море (Варна). „ Жълто-черните “ заслужаваха да вземат трите точки, като водеха в резултата до 88-ата минута. Късни голове и страховит малшанс обаче ни лишиха от точка против „ моряците “.

Последни 5 срещи против Септември (София): В последните 5 срещи, против софианци записваме 4 победи и 1 тъждество.

Върху кои играчи да хвърлим взор:

⁃ Симеон Александров – едвам на 18 годишна възраст, бързият нападател се наложи в състава на Септември. През актуалната акция, Симеон има записани 3 гола на своята сметка от изиграни общо 6 мача през сезон 2022-2023.

⁃ Атанас Кабов – Атанас Кабов е младеж на Левски (София). На 23 годишна възрасто, крилото натрупа опит в Ефбет Лига, играейки за тимовете на Ботев (Враца), Левски (София), Царско Село, Витоша (Бистрица) и Славия (София). През актуалната акция, има изиграни 4 мача в които е отбелязал 2 гола.

⁃ Реди Каса – младеж на италианския Парма, Реди Каса е албански полузащитник, който идва в София през 2021г. През миналата акция, Реди бе неизменима част от стартовите 11 на столичани, като се наложи със мощни изяви и оказа помощ на Септември за спечелването на промоция за Ефбет Лига

Мениджър: Славко Матич – той е някогашен сръбски футболист, бранител, понастоящем футболен треньор.

През сезон 2021/2022 в българския професионален футбол, Матич е треньор поредно на Арда Кърджали и Септември София. Юноша на Партизан (Белград) в интервала 1986 до 1996. Дебютира като бранител за Чукарички (Станком), през 2003/04 играе за ПФК Славия (София), а идващия сезон 2004/05 в Пега Иран.

През 2021 година става за малко треньор на Арда Кърджали, само че скоро по-късно напуща. През януари 2022 година става треньор на ПФК Септември (София), извеждайки ги до промоция в ЕФБЕТ Първа лига на България за Сезон 2022/2023.

Трансфери:

⁃ Димитър Костадинов от Левски (София)

⁃ Мартин Николов от Ботев (Враца)

⁃ Илия Миланов от Ботев (Враца)
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР