Преди близо година всички погледи и фотообективи бяха насочени към

...
Преди близо година всички погледи и фотообективи бяха насочени към
Коментари Харесай

Кой моделиер облече Меган за представянето на Арчи

Преди близо година всички погледи и фотообективи бяха ориентирани към херцогинята на Съсекс - Меган Маркъл, която мина през зала „ Джордж “ в Уиндзор, облечена с красивата си сватбена рокля на „ Givenchy “.

344 дни по-късно, когато Меган показа първородния си наследник Арчи пред целия свят, тя още веднъж заложи на рокля в бял цвят (символизиращ чистотата, невинността и новото начало) с коланче, което наблягаше към момента коремчето ѝ. Роклята е дело на дизайнерката Грейс Уелс Бонър. Младата моделиерка е родена от разбъркан брак и е с майка англичанка и татко от Ямайка. Завършва влиятелно учебно заведение по мода в Лондон и основава своя лична марка, в която прелага дрехи и за мъжете, и за дамите.

За да наподобява по-елегантна и висока, Меган беше избрала обувки с висок ток в физически цвят. Косата ѝ падаше свободно, без да е завършена в прическа. Преди раждането Хари и Меган оповестиха, че желаят момента с появяването на първото им дете да доста персонален. Затова те не съблюдаваха и един остарял бит - не демонстрираха бебето незабавно, откакто то се появи на бял свят. Фоторепортерите не съумяха да снимат по какъв начин Меган излиза от болничното заведение с новороденото. Вместо това родителите взеха решение да изчакат няколко дни и тогава да показват публично своя правоприемник.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР