Преди балотажите партиите и коалициите са похарчили общо 1 780

...
Преди балотажите партиите и коалициите са похарчили общо 1 780
Коментари Харесай

Преди балотажите партиите са похарчили 1 780 194 лева за медийно отразяване

Преди балотажите партиите и обединенията са похарчили общо 1 780 194 лева (без ДДС) за медийно отразяване, демонстрира мониторингът на Института за развиване на обществената среда, написа offnews.bg.

``
реклама

Мониторингът обгръща 43 национални и районни медии – 11 малките екрани, 3 радиостанции, 16 вестника и 13 осведомителни уеб сайтове и организации, договорите подписани от тях и оповестени в интернет страниците им. За участниците, регистрирани в Централната изборна комисия, в наблюдението са включени и контракти за локално отразяване (в това число и като част от локални коалиции).

На първо място по привлечени средства още веднъж е публичната Българска национална телевизия с 304 146 лева (без ДДС), следвана от Nova с 259 257 лева (без ДДС) и btv – 155 532 лева (без ДДС). Сред първите пет медии се подрежда телевизия Канал 3.

От печатните медии най-предпочитан продължава да е в. 24 часа - с доходи от 126 972 лева (без ДДС).

Участниците, които имат най-голямо нарастване на средствата, вложени за медийно отразяване, са Българска социалистическа партия за България, ГЕРБ, ИК за Мая Манолова и Атака.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР