Преди 75 години не е било лесно да ходиш на

...
Преди 75 години не е било лесно да ходиш на
Коментари Харесай

12 сексистки съвета за срещи отпреди 75 години

Преди 75 години не е било елементарно да вървиш на срещи. Имало е правила. Особено в случай че си жена.

Списание " Парейд " откри в архивите си един любопитен справочник, съветващ девойките по какъв начин би трябвало да се държат, когато излизат с мъж. Кой знае за какво, алкохолът заема изключително място в предизвестията.

Какво се е трансформирало от този момент до през днешния ден? Освен че хората са били по-добре облечени, мъжете все по този начин излизат, с цел да получават наслаждение, а от дамите се чака да не им пречат в това. Ето и ретро препоръките, които са получавали в тази тенденция.

ПЪРВО ПРАВИЛО : Недей да водиш съмнителни диалози с други мъже. Последната капка е да припаднеш от прекалено много алкохол. Вероятно индивидът, с който си излязла, в никакъв случай повече няма да ти се обади! 

ВТОРО ПРАВИЛО : Не пий прекалено много, защото мъжът чака от теб да запазиш достолепието си през цялата вечер. Алкохолът може да кара някои девойки да се мислят за забавни, само че множеството оглупяват. 

ТРЕТО ПРАВИЛО : Не приказва за облекла и не се опитвай да опишеш новата си рокля на мъжа. Прави му похвали и му достави наслаждение, като приказваш за нещата, за които той желае да приказва. 

ЧЕТВЪРТО ПРАВИЛО : Не се хвани фамилиарно с келнера, като му разказваш какъв брой си се забавлявала с някой различен по друго време. Мъжете заслужават и желаят твоето внимание. 

ПЕТО ПРАВИЛО : Не се хвани фамилиарно с компаньона си, като го галиш пред хората. Всяка открита проява на любов е демонстрация на неприятен усет и нормално ще го тормози или унизи. 

ШЕСТО ПРАВИЛО : Ако се нуждаеш от сутиен - носи подобен. Но не поправяй бельото си и внимавай чорапите ти да не се набръчкат. 

СЕДМО ПРАВИЛО : Лекомислените дами не се харесват на джентълмените. Не приказва, до момента в който танцуваш, тъй като когато един мъж танцува, той желае да прави единствено това. 

ОСМО ПРАВИЛО : Мъжете не харесват девойки, които вземат кърпичката им и я омазват с червило. Оправяй грима си уединено, а не там, където той може да те види. 

ДЕВЕТО ПРАВИЛО : Оправяй облеклата си в будоара, с цел да запазиш своята тайнственост. Бъди подготвена да тръгнеш незабавно, щом приятелят ти дойде. Не го карай да чака. Посрещни го с усмивка! 

ДЕСЕТО ПРАВИЛО : Недей да седиш в странни пози и в никакъв случай не изглеждай отегчена, даже да е по този начин. Бъди нащрек и в случай че се постанова да дъвчеш дъвка (за което не те съветваме), прави го безшумно, със затворена уста. 

ЕДИНАДЕСЕТО ПРАВИЛО: Не използвай огледалото на колата, с цел да си оправяш грима. Мъжът се нуждае от него, с цел да кара, и доста го нервира, когато би трябвало да го обръща, с цел да види какво става откъм гърба. 

ДВАНАДЕСЕТО ПРАВИЛО: Не бъди сантиментална и не го карай да споделя неща, които не желае да споделя, като биеш на усеща. Мъжете не обичат сълзите, изключително на обществено място.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР