Преди 5 години се скри под полата на г-жа .

...
Преди 5 години се скри под полата на г-жа .
Коментари Харесай

Къде според Радев се крие Борисов - под полата на Цачева и под тогата на ректора

" Преди 5 години се скри под полата на госпожа. Сега се крие под тогата на ректора ", по този начин президентът разяснява решението на ГЕРБ да поддържат кандидатурата за президент на ректора на СУ „ Св.Климент Охридски “.

Радев не пожела да каже нищо повече за кандидат-президента Анастас Герджиков, който ще бъде подсилен от ГЕРБ на идните избори на 14 ноември, които този път ще бъдат 2 в 1 - както за избор за президент, по този начин и за сформиране на парламент.
 Преди 5 години Борисов се скри под полата на госпожа Цачева, в този момент се крие под тогата на ректора Преди 5 години Борисов се скри под полата на госпожа Цачева, в този момент се крие под тогата на ректора
Това съобщи президентът Румен Радев в коментар за идните на 14 ноември избори за нов държавен глава и разяснявайки кандидатурата н...

Румен Радев сподели това при визитата си на Специализираната болница за рехабилитация на деца " Св. София ", която получи подаяние от благотворителната самодейност " Българската Коледа " – уред от най-ново потомство за робот-асистирана локомоторна терапия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР