Преди 2 дни най-добрият голмайстор за всички времена на българския

...
Преди 2 дни най-добрият голмайстор за всички времена на българския
Коментари Харесай

Стоичков разкри, че Бербатов е преговарял с Барселона

Преди 2 дни най-хубавият голмайстор за всички времена на българския народен тим по футбол - Димитър Бербатов разгласи публично, че приключва кариерата си. След новината той получи голям брой поздрави за превъзходната си кариера. Сред тях бяха от ЦСКА, Байер Леверкузен, Манчестър Юнайтед и британските медии.

Легендата на ЦСКА, Барселона и българския футбол - Христо Стоичков също приказва за Бербатов и показа много любопитната новина, че след престоя на благоевградчанина в Манчестър Юнайтед, той е разговарял с тима на Барселона.

"Само мога да скърбя, че Митко не приключи кариерата си в Барселона. Имаше подобен прелиминарен диалог след Манчестър Юнайтед. Ако се бяха случили по този начин нещата и аз да имам право да изваждам пари, щях да го взема незабавно в Барселона. Времената бяха такива, орисията е била такава, че да остане да играе в Англия. Където и Митко да отиде, той остави една следа във футбола. През годините той сподели, че е значимо постоянството. Никой не е станал футболист от през днешния ден за на следващия ден. "/Труд
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР