Предградие на Илинойс реши да не продължи напред с плана

...
Предградие на Илинойс реши да не продължи напред с плана
Коментари Харесай

Предградие на Илинойс премахва листа за `регистрация` за настаняване на мигранти след вирусно предложение на общински съветник към жителите

Предградие на Илинойс реши да не продължи напред с проекта жителите да настаняват мигранти в домовете си след вирусно известие на общински консултант предложение за сформиране на лист за „ регистрация “.

Нейпървил, заможно предградие, ситуирано на към 30 благи западно от Чикаго, обмисляше да накара жителите непринудено да доведат мигранти в домовете си заради опасения че компликациите на Чикаго да приюти мигранти може да се трансферира в предградията.

В четвъртък градският личен състав реши, че не е належащо жителите на Нейпървил да се записват, защото други щатски и федерални организации вършат описи с приюти за мигранти в потребност от жилище, заяви WLS-TV.

Джош Макбрум, член на градския съвет, влезе в заглавия по време на полемика на съвещание на съвета на 16 януари за това какво би трябвало да направи градът му, в случай че вълна от незаконни имигранти дойде в техния квартал както и в другите прилежащи градове. Макбрум предложи лист за записване з...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР