ПредаванетоВъпросите, което се излъчваше всеки следобед по ТВ 1, излиза

...
ПредаванетоВъпросите, което се излъчваше всеки следобед по ТВ 1, излиза
Коментари Харесай

Предаването ”Въпросите” излиза в ”дълга ваканция” заради липса на финансиране

Предаването " Въпросите ", което се излъчваше всеки следобяд по ТВ 1, излиза в " дълга почивка " заради липса на финансиране. Това оповестиха от екипа на предаването във " Facebook ".

То се излъчваше в продължение на три години, като всяка вечер водещите се сменяха. В екипа участваха публицистите Милен Цветков, Миролюба Бенатова, Генка Шикерова, Лили Маринкова, Емилия Милчева, Светла Петрова и други. Продуцент е Люба Ризова, която дълги години беше шеф " Новини и настоящи излъчвания " в bTV, напомня.

" Благодаря на всички за всеотдайната ежедневна работа по продукцията на " Въпросите "! Благодаря и на всички забележими и невидими помощници, това предаване да го има! Благодаря на феновете за даренията!
Продукцията излиза в дълга почивка! Търсим финансиране! ", написа във " Facebook " Румен Ковачев, притежател на ТВ 1.

В самото предаване " Въпросите " от 25 юли, в което екипът разгласи, че стопира работа, Ризова съобщи, че е би трябвало да се " допитаме до звездоброец " дали предаването ще се излъчва и след лятната почивка.

" Той би трябвало да отговори дали ще намерим финансиране. Досега имахме контракт с ТВ 1, за жалост в последния месец " Булсатком " е прекратил контракта си с ТВ 1, ерго няма финансиране и ТВ1 би трябвало да приключи контракта си с нас. Веднага би трябвало да кажа, че това е най-чистата форма да си има едно предаване контракт с малкия екран и да може както написа в нашия контракт, контрагентът няма право на никакво вмешателство ", разгласи Ризова, която приказва в наличието на другите водещи.

" Благодарим доста на феновете, които са давали пари ", разгласи Ризова и прикани да не се губи вяра. " Независимата публицистика може да се устоя единствено от безкористни донори, рекламодатели и спонсори. Бюджетът на предаването за месец е равно на излъчването на една минута рекламно време в огромна телевизия ", сподели още Ризова.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР