Предаването Култура.БГ“ по БНТ остава без двама от тримата си

...
Предаването Култура.БГ“ по БНТ остава без двама от тримата си
Коментари Харесай

Свалиха от екран утвърдени водещи от БНТ и Нова тв

 Предаването " Култура.БГ “ по Българска национална телевизия остава без двама от тримата си водещи. Александра Гюзелева и Димитър Стоянович са свалени от екран. Гюзелева удостовери новината пред " Площад Славейков “.

В редакцията на утринното културно предаване на публичната телевизия в понеделник получили заповед от генералния шеф Емил Кошлуков, че до края на изключителното състояние техен изпълнителен продуцент ще бъде водещата Ана Ангелова. А през днешния ден директният им шеф Йоана Левиева-Сойер уведомила устно Гюзелева и Стоянович, че за същия интервал водещ на предаването ще бъде само Ангелова. Заповед в писмен тип за свалянето им от екран към момента не им е връчена.

Заради изключителното състояние Нова отстранява от ефир и репортерката Галя Щърбева и водещата на " Събуди се “ Мирослава Иванова, заяви днес  " Свободна Европа “. Като аргументи за това са посочени " изключителното състояние “ и " икономии “ в медията. От малкия екран са им обяснили, че би трябвало да създадат 30% съкращения. Затова се възползват от члена в Кодекса на труда, въведен с изключителното състояние.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР