Предаването, което всички зрители на бТВ харесваха - Бригада нов

...
Предаването, което всички зрители на бТВ харесваха - Бригада нов
Коментари Харесай

Бомба от Мария Силвестър! Връщат на екран любимо шоу

Предаването, което всички фенове на бТВ харесваха - " Бригада нов дом ", се връща на екран. Това разгласи сензационно на празненството на медията по случай откриването на новия ефирен сезон неговата чаровна водеща Мария Силвестър
 

Преди няколко дни изкусителната тв водеща с съдбовно сини очи се изпусна и хвърли бомбата, че още веднъж ще е на екран, само че без да загатва никакви детайлности. Е, тя няма да води " Стани богат ", където се появи наскоро като заместител на Михаил Билалов, само че ще влезе в познатата територия на " Бригада нов дом ".
-->
" Няма да повеждам " Стани богат ", само че " Бригада нов дом " се завръща ", съобщи щастливата Мария пред всички на снощния ваучър на медията.

Факт е, че предходните пет сезона на " Бригада нов дом ", което съчетава обществената тематика за хора с проблеми с тази за поправки и обзавеждане, белязаха огромен триумф, а какво ново ще се случи в този момент, занапред ще разбираме.

Любопитен миг е, че малко откакто удостовери огромната вест за завръщането си, Силвестър подкани и новите шефове в " Мастър началник " да опитат непознати коктейли, и да познаят съставките им, написа show.blitz.bg.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР