Пред списание People Матю Пери разказа повече за своята автобиография

...
Пред списание People Матю Пери разказа повече за своята автобиография
Коментари Харесай

Матю Пери от Приятели с изненадващи признания за живота си

Пред списание People Матю Пери описа повече за своята автобиография „ Приятели, любовници и доста ужасни неща “, която ще излезе при започване на ноември.

53-годишният артист, станал известен с ролята на Чандлър Бинг в хитовия ефирен сериал „ Приятели “, споделя за житейския си път, изпълнен както с върхове, по този начин и голям брой падения.
 
                             

„ Исках да споделям, когато бях в сигурност да не навляза още веднъж в тъмната страна на всичко “, споделя той извънредно пред People, от чиято нова корица се усмихва.

„ Трябваше да изчакам, до момента в който бъда задоволително трезвен - и надалеч от дейната страна на алкохолизма и пристрастяването, с цел да го запиша всичко. И най-важното беше, че бях съвсем сигурен, че ще помогне на хората. “

Пери стартира записките си с разкритието, че едвам не е умрял на 49-годишна възраст. Макар да признава обществено по това време, че страда от стомашно-чревна перфорация, артистът в действителност прекарва седмици в битка за живота си, откакто дебелото му черво се спуква от несъразмерна приложимост на опиати. Актьорът прекарва две седмици в кома и пет месеца в болничното заведение. Дори се постанова да му сложат колостомна торбичка, с която живее в продължение на девет месеца.
 
                             

„ Лекарите споделиха на фамилията ми, че имам 2 % късмет да оживея “, спомня си той за приемането в болница за първи път.

„ Поставиха ме на нещо, наречено EКМО машина (средство за екстракорпорално мембранно окисляване – бел. ред.), която прави цялото дишане вместо сърцето и белите ти дробове. И се употребява като финален вероятен опит. Никой не оцелява по-късно. “

Когато за влиза в паметния сериал на бял свят излиза и казусът му с алкохола.

„ Можех да се оправя ненапълно. А когато бях на 34 години, в действителност бях заседнал в доста проблеми “, признава той.

„ Но имаше години, в които бях изтрезнял. Сезон 9 беше годината, в която бях изтрезнял от самото начало. И познайте кой сезон бях номиниран за най-хубав артист? Помислих си „ Това би трябвало да ми приказва нещо. “, признава още Пери.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР