Пред състав на Районен съд – Варна беше постигнато и

...
Пред състав на Районен съд – Варна беше постигнато и
Коментари Харесай

Условна присъда за мъжа, задигал и криел под блузата си луканки

Пред състав на Районен съд – Варна беше реализирано и утвърдено съглашение, с което на 37-годишен мъж беше наложено условно наказване за осъществени две обособени похищения – кражба и обир, през интервал от 10 дни, в супермаркет на известна комерсиална верига. Това оповестиха от пресцентъра на съда.

На 16 януари предходната година, подсъдимият влезнал в един от обектите на комерсиалната верига, взел общо 6 броя суджук и луканки от хладилните стени, които скрил под облеклата си и излязъл гладко около касите. Десет дни по-късно, на 26 януари 2017 година, от същия търговски обект, подсъдимият по подобен метод лишил още 3 опаковки с луканкови салами.

Действията му били видяни посредством видеонаблюдението, като чиновници незабавно след касовата зона го поканили за изясняване на случая в офиса. Именно тогава подсъдимият се възпротивил и използвал мощ, в желанието да резервира владението си над отнетите артикули, като изблъскал единия от чиновниците, а другия блъснал с пестник в главата. Вследствие на удара потърпевшият получил травматичен оток и разкъсно-контузна рана в региона на челюстта.

37-годишният мъж е с чисто правосъдно минало. За грабежа той бе наказан на 8 месеца отнемане от независимост, чието осъществяване се отсрочва с изпитателен период от 3 години. Споразумението е дефинитивно.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР