Пред Перник предстоят доста ремонтни дейности, но след 3-4 години

...
Пред Перник предстоят доста ремонтни дейности, но след 3-4 години
Коментари Харесай

Кметът на Перник: Въпрос на дни е водният режим да отпадне

Пред Перник предстоят много ремонтни действия, само че след 3-4 години градът ще има напълно друг небосвод за развиване. Бяха отпуснати големи по мащаби средства, каквито ние не можем да си позволим. Един цялостен квартал към този момент е с съвсем напълно сменена конструкция. Обемът на язовир „ Студена “ към този момент е 17 млн. кубика и е въпрос на дни водният режим да отпадне “, съобщи кметът на Перник Станислав Владимиров пред Нова ТВ.

Владимир изясни, че градът е срещнал доста проблеми през миналите месеци – водната рецесия, пандемията от COVID-19, както и скъсаната стена на шламохранилището. Той добави, че градежът на пречиствателна станция в града към този момент е почнал.

„ През идната година следва още един ремонт от огромно значение. Той е за замяна на амортизираната канализационна мрежа и за построяването на несъществуваща такава “, сподели Владимиров.

Кметът на Перник изясни, че при 72-часовите проби на водопровода от Белмекен е имало повреда. „ След пробите повреда не е имало. Този тръбопровод извършва своята функционалност “, съобщи той. /НОВА
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР