Пред очите на целия цивилизован свят Путинският режим осъществява политика

...
Пред очите на целия цивилизован свят Путинският режим осъществява политика
Коментари Харесай

Атлантически съвет на България: Империята на злото трябва да бъде унищожена!

Пред очите на целия цивилизован свят Путинският режим реализира политика на геноцид по отношение на украинския народ.

Войната на Руската федерация не е единствено срещу Украйна, а срещу цяла Европа, цивилизования свят и България като част от него.

Това се показва в декларация на Атлантическия съвет на България.

Тази война индиректно убива всеки ден и нас, жителите на страните от Свободния свят, убива душите ни, раздира сърцата ни. Вече е отвратително да се следят безучастно и безпомощно зверствата на изродите в униформите с фашистки знаци V и Z от армията на сатанинската империя на Злото.

Четиридесет дни след началото на съветската военна експанзия Украйна има своите Батак и Перущица, Катин и Сребреница. Кланета, всеобщи убийства на невъоръжени жители, екзекутирани със завързани ръце и крайници, изпепеляване на домове, изнасилвания на дами и деца от уроди-нечовеци, каквито светът не помни.

Атлантическият съвет на България (АСБ) приканва водачите на Свободния свят неотложно да подхващат ефикасни ограничения за прекъсване на Путинска Русия и за преустановяване на войната против цивилизованото Човечество, която стартира в Украйна.

АСБ приканва страните от Цивилизования свят да прекратят неотложно всички търговски и стопански контакти с Империята на Злото! Повече да не се купуват съветски нефт, газ, метали, дървесина и каквито и да са първични материали и артикули от Империята на Злото, носеща името Руска федерация. Нищо да не се купува и продава на тази незаконна терористична страна! Да се наложи цялостно комерсиално ембарго на Путинската страна, да се конфискува собствеността на съветските олигарси и мафиоти, където и да се намира по света. Всички кораби, самолети и недвижима благосъстоятелност на Путинска Русия, намиращи се на териториите на страните от Свободния свят, би трябвало да бъдат задържани и запорирани. Капиталите също.

АСБ приканва да не се позволяват поданиците на Империята на Злото в страните от Свободния свят, като се прекрати издаването на входни визи за тях.

АСБ приканва държавните управления на страните от Свободния свят да дават на Украйна неограничена военна помощ, като героичната ѝ войска бъде въоръжена с всичко, от което има потребност, с цел да изгони съветските нашественици от територията си.

Атлантическият съвет на България декларира безапелационната си позиция, че Империята на Злото би трябвало да бъде стопански и морално смазана!

Нейният държавен байрак, химн, герб и държавни знаци би трябвало да се третират като тези на Третия райх на Хитлер и да бъдат неразрешени.

Днес украинският народ води война и за нашата независимост и заплаща с кръвта си неизбежната победа над Злото.
Ние, жителите на Свободния свят, неизбежно ще понесем ограничения и компликации, само че това не трябва да ни плаши, тъй като в случай че не спрем евразийското страшилище още в този момент, то на следващия ден ще пристигна и за нас. То няма да се усмири, до момента в който не се опита да ни унищожи и завладее с цената на още десетки хиляди, а може би и милиони жертви.

Политици от Свободния свят, бъдете смели и решителни!

Сега, на следващия ден ще бъде късно!

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР