Пред нас за последните 7 месеца имаше два пътя. Лесният

...
Пред нас за последните 7 месеца имаше два пътя. Лесният
Коментари Харесай

Асен Василев: Няма да работим с мафията, няма да работим с ГЕРБ и Борисов

Пред нас за последните 7 месеца имаше два пътя. Лесният път бе да се сключим контракт със силите на Прехода, да се разберем с предходните държавни управления по този начин, както постоянно се е случвало, да им оставим тук-таме някой токсичен канал или някоя хранилка и към момента да управляваме. Ние избрахме сложния път, тъй като би трябвало да спрем един път вечно с тази политика на мръстоия, на обири. С тази политика, която ни докара до такава степен, че 33 години по-късно да сме по-малко от 7 милиона, вместо 9. Крайно време е мафията да стартира да напуща страната ни, а не децата ни и това можем да създадем единствено в случай че кажем: “Не, няма да работим с мафията. Не, няма да работим с ГЕРБ и Борисов ”. Това съобщи съпредседателят на “Продължаваме смяната ” на откриването на предизборната акция на партията.

Той акцентира, че “Продължаваме смяната ” ще се бори за самостоятелна България, в която парите стигат до хората, а не до осем избрани компании. “Това е сложна борба, която няма да завърши за месец или година. За седем месеца започнахме няколко неща, направихме няколко първи стъпки. Видя се, че когато не се краде, има пари за по-високи пенсии, за детски градини, за по-високи майчински надбавки, за по-високи заплати за учителите, лекарите, служителите на реда и армията. Започнахме да влагаме в хората на България и в техните деца, вместо да пълним шкафчета с кюлчета. Това, което ще създадем на 2-ри октомври с ваша помощ, е да си довършим работата. И няма да се откажем ”, акцентира Василев.

Съпредседателят на Политическа партия изясни и символиката в откриването на акцията им точно в Пловдив. “За повторно откриваме акцията си тук, тъй като това е най-българският град. Тук след няколко дни ще честваме най-великото събитие, което дружно сме съумели да сътворим в новата българска история - Съединението. Това е събитието, когато България, макар всички външни сили, е посочила, че ще бъде самостоятелна, борила се е за тази самостоятелност и я е отстояла. Без Съединението, нямаше да има България. Това е най-българският акт и това е методът, по който ние би трябвало да водим нашата политика. Това ни е завещано от нашите предци ”, уточни.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР