Пред Министерския съвет недоволни от управлението се събират за традиционното

...
Пред Министерския съвет недоволни от управлението се събират за традиционното
Коментари Харесай

Протестиращите обстрелват с яйца сградата на Министерския съвет

Пред Министерския съвет недоволни от ръководството се събират за обичайното си шествие, заяви. Възлови кръстовища в столицата не престават да са блокирани. Малко по-рано от „ Отровното трио ” обявиха, че готвят огромен народен митинг, само че не споделиха по кое време. Тази вечер яйца полетяха към постройката на Министерски съвет в 40-я ден на антиправителствени митинги.

„ Няма по какъв начин да допуснем диктатурата да стане законна у нас. Просто това няма по какъв начин да стане. Сега има мека тирания, която е противозаконна ”, сподели Николай Хаджигенов.
 БГНЕС
„ Направихме структури на митинга в 36 града, ще организираме мощен народен митинг, очевидно тези хора са глухи. Естествено отново в спокойно време, само че дано се види какъв брой сме, кои сме и каква ще е реакцията ”, добави проф. Велислав Минеков.

Към 19 часа митингът минава без напрежение, а рано тази заран недоволните жители се събраха и стачкуваха пред Министерство на правораздаването.

В 40-я ден от протестните дейности и трите палаткови лагера остават. Сутринта обаче стартира напрегнато. Малко преди 9 часа, придвижване „ Боец ” потеглиха на шествие от „ Орлов мост ”.

Протестиращите стигнаха до правосъдното министерство и се пробваха да влязат вътре, с цел да се срещнат с министъра.

„ Дошли сме да връчим оставката. Още с идването поискахме да влезем тук спокойно в тази социална постройка. Това не се случва не по ваша виновност. Това не се случва тъй като министърът се скри заключвайки се ”, сподели Георги Георгиев от съдружие „ Боец ”.

В знак на противоречие, входът беше краткотрайно блокиран с туби минерална вода. Минути по-късно постройката беше обстрелвана с яйца. А протестиращите още веднъж се върнаха на „ Орлов мост ”.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР