Пред медиите Сербезова определи правилата в България относно пандемията като

...
Пред медиите Сербезова определи правилата в България относно пандемията като
Коментари Харесай

Обсъжда се възможността да не се издава сертификат за антитела

Пред медиите Сербезова дефинира разпоредбите в България по отношение на пандемията като едни от най-либералните. Тя уточни, че възможна смяна за зеления документ ще има, в случай че бъде направено предложение от експертния съвет по контрол на имунопрофилактиката, здравния надзор и основния държавен здравен контрольор.

На този стадий няма такова, уточни Сербезова. Тя разяснява, че не се разисква включването на спомагателни обекти, за които да важи условието за зелен документ.

Във връзка с показания в четвъртък Национален действен проект за справяне с COVID-19, министърът изясни, че процентът на претовареност на интензивните кревати се дава от Регионалните здравни инспекции /РЗИ/. По думите й с изключение на броя на интензивните кревати като приоритет се извежда и заболеваемостта на медицинските експерти.

В проекта България е разграничена на шест клъстера. Предстои на уеб страницата на Министерския съвет да бъде оповестена карта със съответната информация за модела, който ще се следва при ръководството на пандемията.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР